• Augusztus 26-án debütál a Samaritan az Amazon Prime Video műsorán
  • A film főhőse egy kisfiú, aki rátalál a halottnak hitt szuperhősre

Stallone egészen izgalmas szerepeket kaparintott meg magának és rajongóinak a következő hónapokra. Ha a Creed III-ban nem is, A feláldozhatók és A galaxis őrzői soron következő epizódjaiban ismét kamera elé áll majd. Illetve váratlanul két újszerű produkcióba is aláírt. Érdekes módon a Tulsa King című gengszterszériában játssza első sorozat főszerepét, a Samaritan című szuperhősfilm pedig hetvenöt évesen szintén elég merész vállalkozásnak nevezhető. Utóbbinak a forgatásáról eddig csupán néhány werkfotót láthattunk, ma azonban befutott az első előzetes.

mv5bmjgwmty0yzmtowe2ni00mje4ltkxmzqtm2ewymqxztnlzdfhxkeyxkfqcgdeqxvyodk2ndq3mtav1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Samaritan főhőse huszonöt éve megrendezte saját halálát, hogy visszavonulhasson nyilvános működésétől. Azóta egyszerű munkákból tartja fenn magát. Amikor azonban megment egy utcai verekedésbe keveredett kamasz fiút, a kis Sam felismeri az egykori bálványt. Mester és tanítvány viszony alakul ki hőseink között, míg a címszereplő újra „közösségi munkára” fogja magát.

Az Amazon nem küldi mozikba, saját streamingszolgáltatójának kínálatában debütál augusztus 26-án Julius Avery (Overlord) rendezése. Nektek hogy tetszik az előzetes?