• Deston Daniel Cretton (Shang Chi és a Tíz Gyűrű Legendája) rendezi a következő Bosszúállók filmet
  • A direktor aláírt a Shang-Chi folytatására, valamint egy Wonder Man adaptációra is

A múlt héten rendezett Comic-Con során nem pusztán a Moziverzum teljes ötödik fázisát fedte fel a Marvel, hanem bejelentett néhány produkciót a Multiverzum Sagát lezáró hatodik felvonásból is. Utóbbi keretében két Bosszúállók filmet tervez a nagyobb képregényfilmes stúdió 2025-re, ami elégedettséggel töltheti el a MCU jelenlegi cselekményívéből az átfogó produkciót hiányoló rajongókat. Májusban debütál a The Kang Dinasty, majd novemberben érkezik a Secret Wars.

the-avengers.jpg
(A kép forrása: The Wrap)

A rendező

Kevin Feige rögtön elárulta, hogy a Russo testvérek nem vállalnak több ilyen nagyszabású munkát, másik produkció élén térnek majd vissza. Sőt a Marvel teljesen elejét vette a találgatásoknak, mára virradóan ugyanis bejelentették, hogy a Shang Chi és a Tíz Gyűrű Legendájával bemutatkozó Deston Daniel Cretton rendezi a következő epizódot. A történetet egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a címszereplő Kang viszont Jonathan Majors alakításában feltűnt a Disney+ Loki sorozatában, illetve látatjuk majd őt a 2023 februárjában érkező A Hangya és a Darázs: Kvantumániában is.

Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

Kritikánk alapján nem egyedisége vagy vizuális igényessége miatt szerezhetett annyi elégedett nézőt a film, a külföldi lezárások idején keresett 432 millió dollár viszont kétségkívül igazolta a produkciót. Cretton egyébként átfogó szerződést kötött a Marvellel, és aláírt a Shang-Chi folytatására, valamint egy Wonder Man adaptációra is. Nektek hogy tetszett a tavalyi opusz? Szívesen látjátok Crettont a Bosszúállók rendezőjeként?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

Az ötödik fázis filmjei

A hatodik FÁZIS filmjei:

  • 2024. november 8. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2025. november 7. – Avengers: Secret Wars