• November 23-án debütál mozikban a Creed III
  • Creed Jonathan Majors karakterével néz majd farkasszemet a ringben
  • Elkészült a film hivatalos plakátja

Stallone a szuperhősjelmezt ölt, gengszter bőrébe bújik és A feláldozhatók vezetőjeként is láthatjuk még, Rocky azonban végleg elbúcsúzott a mozivászontól. Noha Sly azért előrukkolt egy előzménysorozat tervével, a Creed III-ban Adonis már egyedül vív ellenfeleivel. Szimbolikus, hogy a főszereplőt alakító Michael B. Jordan rendezi is a filmet – ez lesz debütáló munkája. A forgatókönyvön Keenan Coogler (Space Jam 2) és Zach Baylin (Richard király) dolgozik.

A tervek szerint november 23-án debütál a film, ami teljes titoktartás mellett készül az MGM berkeiben. Egyelőre annyit tudunk a történetről, hogy Creed Jonathan Majors karakterével néz majd farkasszemet a ringben. A főhős elszántságát jelzi az első poszter is, amit egy zárt körű eseményen fényképezett le a Collider újságírója.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A kész plakát alapján arra következtethetünk, hogy hamarosan közzéteszik a film előzetesét is. A Creed III-ban Jordan és Majors párosa mellett a visszatérő Tessa Thompson és Phylicia Rashad alakítják a főbb szereplőket, Stallone pedig producerként felügyeli a munkálatokat. Ti várjátok már a széria folytatását?