• Stallone Instagramon írta meg, hogy nem tér vissza a Creed III-ban
  • Szerepel viszont az Öngyilkos Osztagban és Samaritan c. saját készítésű szuperhősfilmjében
  • A Creed III 2022 novemberében debütál

Múlt héten állt elő egy lehetséges Rocky előzménysorozat tervével Sylvester Stallone. Nem lennénk meglepve, ha a szabadon hagyott ötletre hamarosan lecsapna valamelyik streaming platform, Stallonenek azonban így is akad elég teendője. Még idén feltűnik a James Gunn-féle Öngyilkos Osztag rebootban és Samaritan című saját készítésű szuperhősfilmjében.

A rajongók persze leginkább a Creed III-ban látnák újra Sly-t, aki viszont már 2018-ban elárulta, hogy nem készül visszatérésre. A filmvilágban persze gyorsan változnak a dolgok, ezért is kapott erre vonatkozóan kérdést Resurrectiont népszerűsítő Instagram bejegyzése alatt. A legendás művész azonban újfent nemleges választ adott: „a film elkészül, viszont én nem leszek benne”.

Végleg eldőlt tehát, hogy nem látjuk viszont nagyvásznon Rocky-t (legalábbis új filmben nem, mert a negyedik epizód felújítása épp a héten ért véget). A Creed III-at egyébként a főszereplőt is alakító Michael B. Jordan rendezi, míg a forgatókönyvön a Space Jam 2 szkriptjét is jegyző Keenan Coogler és az első írói munkáját vállaló Zach Baylin dolgozik. 2022. november 23-ra tűzték ki a premiert.

creed-ii-c201193rrgb-1068x709.jpg