• Hamarosan mozikba kerül a Rosszkor, rossz helyen (Wrong Place)
  • A nyugdíjazott rendőrkapitányt egy drogüzér veszi célba
  • Elrabolja lányát, Frank pedig kiszabadítására siet
  • A legendás színész legjobb filmjeiről itt olvashattok

Bruce Willis betegsége miatt idén elbúcsúzott a filmvilágtól, bár a nyilvánosságtól nem vonult vissza teljesen, pár hete például fellátogatott a Nakatomi torony tetejére nosztalgiázni egyet. Ami mozgóképes karrierjét illeti, még öt filmben láthatjuk a hatvanhét éves színészt. Ezek között ugyan ott szerepel a jelenleg utómunkálatok alatt lévő Paradise City is, amiben Willis Chuck Russell (A maszk, A massza) rendező keze alatt újra összeáll John Travoltával, a többi produkció azonban a B-kategória gyermekének tűnik.

Először a Rosszkor, rossz helyen (Wrong Place) kerül sorra, amit kellemes meglepetésként a hazai mozikban is bemutatnak majd – feltehetően a főszereplőt körüllengő érdeklődés miatt. Premierdátumot egyelőre nem tűzött ki a forgalmazó, viszont hétvégén megérkezett a magyar nyelvű előzetes. A tengerentúlon egyébként másfél hete debütált a film VOD-on.

mv5bzwu1yjfkyzytnjjjmy00yzy0lthhyzitmzrjmtc4ztzjnju1xkeyxkfqcgdeqxvymjm5mzgyodyv1.jpg
(Jelenetkép a filmből. Forrás: IMDB)

Bruce Willis ezúttal sem hazudtolja meg magát, kisember, a korábbi helyi rendőrfőnök bőrébe bújik. Amikor drogüzér ellen tanúskodna, utóbbi elrabolja családját. A nyugdíjazott Frank természetesen nem adja olyan könnyen magát, a bűnözők után ered, hogy elégtételt vegyen. Érdekesség, hogy a producerek között Oscar-jelölt filmek, Az ír és A túlélő alkotóit is megtaláljuk. Nektek hogy tetszik az előzetes? Moziban nézitek majd?