• Nem magas prioritás egy új térkép összehozása
  • Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben ne készülnének új pályával

A Fortnite: Battle Royale mostanra a Playerunknown’s Battlegrounds-t is maga mögé utasította bevételben és Twitch nézők számában egyaránt. Bár utóbbi hatására vette fel a játékmódot, mindig is a saját útját járta. Ezt erősíti meg az a tény is, hogy a PUBG játékosai már a harmadik területet tesztelték a Codename: Savage során, a Fortnite meccsei számára még mindig csak egy pálya biztosít helyet.

Gyorsan hozzátennénk még azt is, hogy azért az az egy pálya elég sok átalakításon és finomhangoláson esett át az indulás óta, és az Epic Games vezető dizájnere, Eric Williamson az IGN-nek adott interjúja alapján ez a helyzet a jövőben sem nagyon fog változni.

„Jelenleg nem sürgető új pályát készítenünk. Egyszerűen nem prioritásunk, ugyanakkor a jelenlegi terület fejlesztése és frissen tartása olyasvalami, amiben nagyon is érdekeltek vagyunk. Szóval kövessetek minket, rengeteg érdekes ötletünk van” – nyilatkozta Williamson.

Egyúttal véget vetett a ládákat illető találgatásoknak is: a loot mindegyikben véletlenszerű, minden tárgy azonos eséllyel jelenhet meg bennük. A pályán összesen 400 ponton „teremhetnek” felszerelést rejtő csomagok, melyeknek 75%-a telített.

fortnite-battle-royale.jpg