• A fiú 2-ben új család költözik a kastélyba és egy kisfiú kezd barátkozni Brahms-szel
  • A Péntek 13 jogait LeBron James és az Az-t készítő produkciós cégek szereznék meg

A Halloween reboot mindent elsöprő sikerein felbuzdulva (Carpenter legendás művének folytatása minden idők második legjobb horrorfilmes kezdését produkálta) Hollywoodban több klasszikus slasher újragondolásán is gondolkodnak. A Péntek 13 jogaiért például már ringbe is szállt LeBron James és a tavalyi Az-t készítő produkciós cégek. De nem az 1980-as film az egyetlen kiszemelt produkció.

A Démonok között már készülő harmadik része mellett egy másik porcelánbabás slasher, A fiú is folytatást kap. A filmet az első részt is jegyző William Brent rendezi, a félelmetes babával pedig ezúttal Katie Holmes-nak gyűlik meg a baja. Az egyetlen nagy kérdés, hogy miután a nagy rejtélyt már az első epizód végén leleplezték, hogyan folytatódhat a történet. A szinopszis szerint új család költözik a kastélyba és egy kisfiú kezd barátkozni Brahms-szel.

karib-tenger-kalozai-salazar-bosszuja.jpg

Hab a tortán, hogy a kétezres évek egyik népszerű fantasy-szériájának újrakezdését is megszellőztették a héten. A Deadline értesülései szerint a Disney a Deadpool és a Zombieland forgatókönyvéért felelős Rhett Reese–Paul Wernick párost akarja megszerezni egy A Karib-tenger kalózai reboothoz. Hogy az összesen négy és fél milliárd dollárt termelő franchise-ról hány bőrt lehet még lehúzni, valószínűleg csak a Zombieland 2 bemutatása után derülhet ki.