• Offline módot kap a Friday the 13th: The Game
  • Jason bőrébe bújva vadászhatunk majd a számítógép irányította táborlakókra
  • A játékosok maximális szintje is 150-re nőtt 101-ről
  • Valamint a mai napon startol a játék téli eseménye

A Friday the 13th: The Game című aszimmetrikus horrorjáték lényege elméletileg az lenne, hogy a barátainkkal vagy akár vadidegenekkel összefogva próbáljunk meg elmenekülni Jason elől, azonban a legújabb, ma érkező frissítésnek hála immár egyedül is belevethetjük magunkat a program világába. Az offline módban a játékosok Jasont alakítják, és maximum hét, számítógép által irányított táborlakó életét keseríthetik meg akármilyen pályán. Ami a nehézségi szinteket illeti, a klasszikus könnyű, normál és nehéz fokozatok közül válogathatunk majd.

A fejlesztők szerint ez az új mód jó kiindulási alap lehet kezdő játékosoknak, akik így könnyebben megismerkedhetnek a pályákkal és Jason képességeivel egyaránt. Az offline móka továbbá részét képezi  a szeptember vége felé bejelentett egyjátékos kampánynak is, bár ez utóbbit még tovább kihívásokkal is színesíteni akarják.

Nem csak az offline mód érkezik azonban a mai napon, hanem ezzel együtt a játékosok által elérhető szintet is megnövelik 101-ről 150-re. Ezzel együtt kapunk természetesen új tárgyakat, új kinézeteket Jasonre és új ruhákat a táborlakókhoz is. Ez azonban még mindig nem minden, hiszen ma startol el a játék ünnepi eseménye is. Tekintettel a közelgő Karácsonyra így már nagyobb eséllyel találhatunk ritka felszerelést, ráadásul nagyobb ütemben kapjuk majd a CP-t is. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!