• A Friday the 13th: The Game május 26-án jelenik meg
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt
  • Eredetileg tavaly ősszel kellett volna kijönnie
  • A megjelenést a játékosok által kívánt új elemek miatt késleltették
  • Ezek egyike az egyszemélyes játékmód, ez azonban még így is később kerül be a játékba
  • Friday the 13th: The Game próbakör

Brutális játék lesz a május 26-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Friday the 13th: The Game. Olyannyira, hogy a fejlesztőcsapat, a Gun Media szerint az új játékelemek mellett a korhatár besorolás hosszú procedúráját is megjelölte az év közepére belőtt megjelenés okának. Egyszerűen túl hosszú a folyamat, sőt az az érzésük, hogy egyes országokban be is fogják tiltani a programot.

A Friday the 13th: The Game-nek amúgy már tavaly ősszel meg kellett volna jelennie, de a játékosok némileg több tartalmat akartak, egyebek mellett egyszemélyes kampányt. Hogy a vásárlók igényeit kielégítsék, a Gun Media eltolta a megjelenést. Furcsa viszont, hogy single mód még így sem lesz benne a játékban, azt egy külön frissítésben, az IllFonicban kapjuk majd meg a nyár folyamán.

A program Xbox One-on és PS4-en a többjátékos módhoz megköveteli az Xbox Live Gold és a PS Plus előfizetést, de ha megjön az IllFonic frissítés, akkor a single playert offline is lehet majd játszani. Emellett a Gun Media dolgozik a dobozos kiadáson is, ami a tervek szerint 59.99 dollárba fog kerülni, de hogy ez mikorra készül el, az jó kérdés.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!