Colin Campbell és Ian Frazier után Chris Wynn is csatlakozott a következő Mass Effecten dolgozó csapathoz, ahol ő lett vezető fejlesztési igazgató, derült ki Twitter-üzenetéből. Az úriember nem is olyan régen még az Epic Gamesnél dolgozott a Gears of War: Judgmenten. Azt is elárulta, hogy nem érzi magát furcsán a BioWare csapatánál, mert hat évvel ezelőtt már dolgozott velük.

Lassan, de biztosan tehát épül a következő, immár Shepard-mentes Mass Effect. Mint ismeretes, a BioWare edmontoni csapatától a montreali divízió vette át a sorozatot, egyedül Casey Hudson maradt a szériával, mint producer. Szerencsére a montrealiak sem most kezdték az ismerkedést a franchise-zal, hiszen nekik köszönhetjük a Mass Effect 2 átvezető videóinak a felét, az N7 küldetéseket, a harmadik részhez tartozó Omega DLC-t, valamint a többjátékos mód nagy részét.

Technikai téren a Mass Effect néhány megoldást kölcsön kér a Dragon Age: Inqusitionból, illetve szintén a Frostbite 3 motor fogja hajtani. Na és persze nem lesz se folytatás, se előzmény, se párhuzamosan folyó történet, hanem valami más.

(A képek a Mass Effect 3-ból vannak.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Mass Effect (next-gen) -- Megjelenés: Nem ismert -- Gépigény: Nem ismert