• Hivatalos, érkezik a Ghost of Tsushima: Director’s Cut
  • Ez egy teljesen új szigetet és pár PS5 specifikus újdonságot ad a játékhoz
  • Az új kiadás augusztus 20-án debütál PS4-re és PS5-re

Az elmúlt hetekben több olyan pletykát is lehetett hallani, miszerint a Ghost of Tsushima egy önállóan futtatható kiegészítőt vagy egy kibővített kiadást kap majd a közeljövőben, ezek a szivárgások pedig igaznak is bizonyultak. Nemrég ugyanis a Sucker Punch bejelentette, hogy augusztus 20-án érkezik a Ghost of Tsushima: Director’s Cut PS4-re és PS5-re.

51281854026a1a519d9a8h.jpg

Az új kiadás legfontosabb eleme egyértelműen Iki szigetének felbukkanása. Ez a terület a valódi Cusima közelében található, és mint ilyen, annak idején szintén megszállták a mongolok. Az új történetszálban Jin felkerekedik, hogy megnézze, igazak-e a sziget feldúlásáról szóló pletykák, azonban amikor megérkezik, egy, a vártnál sokkal mélyebb és sokkal személyesebb konfliktus kellős közepén találja magát.

Mindez pedig nem minden, a Director’s Cut ugyanis jó pár PS5 specifikus újdonsággal is érkezik. Ilyen például a DualSense funkciók vagy a 4K-s felbontás támogatása, pluszban a fejlesztők gyorsítanak egy kicsit az amúgy is meglehetősen rövid töltési időkön, és javítanak a 3D-s hangzáson. A Ghost of Tsushima: Director’s Cut augusztus 20-án debütál PS4-re és PS5-re 60 illetve 70 dolláros áron, de ha már megvan a játék, akkor csak 20 (PS4) vagy 30 (PS5) dollárt kell fizetnünk, ha hozzá akarunk jutni a Director’s Cut extra tartalmaihoz.