GTA 4 DLC novemberbenA Rockstar Northhoz közelálló informátor elárulta, hogy a DLC valószínűleg november végén fog megjelenni. Továbbá azt is közölte, hogy a „kiegészítő” minimum két epizódból fog állni, és új achievementekkel, valamint plusz 10 órányi játékidővel fog szolgálni. Arról azonban, hogy mennyibe fog kerülni, nem mondott semmit.

Már egy ideje mennek a találgatások, hogy mik lesznek a DLC-ben, sokan egy teljesen új városra tippelnek, de spekuláltak arra vonatkozóan is, hogy egy új főszereplővel kalandozunk majd. Egy halvány utalás is található a Rockstar Social Club weboldalon arról, hogy Nico esetleg San Andreasba látogat (lásd: kép).

Elkerülhetetlen azonban, hogy ne mondjam el: jelen állás szerint a DLC csak és kizárólag Xbox 360-ra lesz elérhető. Persze ez nem biztos, hogy így is fog maradni, hiszen sokáig a PC-s GTA 4-ről is mélyen hallgattak a készítők.



]{iegésztés: az exkluzivitás ez esetben "nem móka és kacagás", hiszen a Microsoft állítólag 50 millió dollárt (!) fizetett érte, amely épp a fele a bekerülési költségnek -- ugyanis a GTA IV minden idők egyik legdrágább fejlesztési volt, közel 100 millió dollárt emésztett fel. (]{redenc)