• Több zeneszámot is törölnek a GTA 4-ből és az Episodes DLC-kből
  • Erre a licenc lejárta miatt van szükség
  • A törlés valószínűleg április vége felé történik meg
  • A Rockstar új zenékkel pótolja a törölteket

A Kotaku értesülése szerint hamarosan, egész pontosan április 26-án rengeteg zenével lesz kevesebb a GTA 4, ugyanis ezeknek lejár a licence, és a Rockstar nem fogja megújítani őket. Ebben alapvetően nincs újdonság, hiszen 2014-ben a San Andreas lett szegényebb 17 zeneszámmal, 2012-ben pedig a Vice City-ből tűnt el 10 zene.

A különbség viszont a régi esetek és e között az, hogy egyrészt, ezúttal a Rockstar hajlandó volt megszólalni az ügyben, és megerősítette, hogy az orosz popzenét sugárzó Vladivostok FM zenéinek többségét eltávolítják a licenc lejárta miatt a GTA 4-ből és az Episodes DLC-kből. Másrészt, a korábbiakkal ellentétben ezúttal pótolják a hiányt új zenékkel, szóval a Vladivostok FM nem fog elnémulni.

Hogy mikor lesz a törlés, mely számokat érinti, és mik kerülnek a helyére, arról a Rockstar nem beszélt, de megígérték, hogy amint tudnak, közölnek információkat. Viszont a Kotaku úgy tudja, hogy PS3-on a törlésre ítélt számokat digitálisan le lehet majd tölteni, így, ha nem is a Vladivostok FM részeként, de pótolhatjuk a hiányt – az nem világos, hogy ez a lehetőség PC-n és Xboxon is élni fog-e, és azt sem szabad elfelejteni, hogy ez nem hivatalos információ.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!