• A GTA 6-ra sokan várnak
  • Az évek során megszámlálhatatlanul sok pletyka látott napvilágot róla
  • Most viszont az E3 2021 hivatalos Twitter-oldalán jött egy homályos reakció

A GTA 6-ról az utóbbi években rengeteg híresztelés látott napvilágot (láss néhányat a kapcsolódó híreink között). Ezek javát így lehetne összefoglalni: „az apám unokatestvérének az unokabátyjának a régi szobatársától hallottam, hogy a GTA 6…” Magyarán a legtöbb kamu. Most viszont egy sokkal hivatalosabb forrásból érkezett egy apróság, ami bizakodásra adhat okot.

Az E3 2021 hivatalos Twitter-oldalán kérdezték meg, hogy ott lesz-e a GTA 6 a digitális show-n. Erre a válasz egy kép lett a Lilo és Stitch-ből, amin megsimogatják Stitch kobakját. Hogy ez a homályos válasz pontosan mit jelent, az persze nem tisztázott. Beleláthatjuk azt, hogy mint az izgatott kutyát, úgy próbálnak nyugtatni minket az E3 szervező (jól van Buksi, nyugi van), de akár azt is, hogy lesz valami a GTA 6-tal kapcsolatban.

Optimistának lenni nem feltétlen merészség, ugyanis tavaly novemberben a Rockstar szintén utalgatott a GTA 6-ra a GTA Online-ban, ami mindenképpen azt jelzi, hogy valami készülődik ezen a téren. Akárhogy is, június 12. és 15. között kiderül.