• Dusk Golem szerint van esély a Resident Evil: Code Veronica remake-re
  • A Resident Evil 8 után a Capcom megfontolhatja, ha a rajongók hallatják a hangjukat

Ha Resident Evil és pletykák, akkor naná, hogy Aesthetic Gamer, avagy Dusk Golem az első, aki eszünkbe jut, aki immáron több mint egy éve szállítja a megbízhatónak bizonyuló híreszteléseket a franchise kapcsán. Pletykából pedig van bőven, mert bár a Capcom eddig még semmit nem erősített meg, egyre inkább körvonalazódik, hogy 2021 elején érkezhet az eddigiektől erősen eltérő Resident Evil 8, melyet a Resident Evil 4 remake-je követhet a mendemondák szerint. De vajon mi a helyzet a szintén a széria fősodrába tartozó Code Veronicáról? Erről sem feltétlenül kell lemondani.

ha-van-ra-igeny-akkor-a-resident-evil-code-veronica-is-kaphat-remake-et.jpg

Ezt persze nem mi mondjuk, hanem a már említett Dusk Golem, aki arra buzdít mindenkit, hogy ha szeretne Code Veronica remake-et, akkor hallassa a hangját, mert a Capcom igenis hallgat a rajongókra. Mindenkit emlékeztetett arra, hogy a Resident Evil 2 remake-je is a rajongói követelés alapján kapott zöld utat, hogy aztán végül óriási siker legyen.

"Ha szeretnétek Code Veronica remake-et, akkor hallassátok a hangotokat, hogy eljusson a Capcomhoz. Amikor a Resident Evil 8 elkészül, a csapatnak kelleni fog egy új projekt, és ami azt illeti, tudom, hogy a Capcom jobban hallgat a rajongók szavára, mint azt sokan hiszik, és a Resident Evil 8 után lesz a legnagyobb valószínűsége annak, hogy a Code Veronica felmerülhet, ha a Capcomot valóban érdekli" - írta a bennfentes a Twitteren.

Lényeg a lényeg: Dusk Golem szerint a Capcom az elmúlt években bizonyította, hogy igenis hajlandó a rajongói igények után (is) menni, ez alapján pedig a második, a harmadik és a negyedik rész után a Code Veronica is megkaphatja a maga jól megérdemelt remake-jét - feltéve persze, ha tovább folytatódik a széria sokadvirágzása.