Felmérést készített a Capcom a Resident Evil 3 kapcsán
Azt kérdezik, hogy szeretnénk-e újabb remake-et

A Capcom erőteljesen felpörgette a dolgokat Resident Evil fronton az elmúlt pár évben, hiszen nem elég, hogy a tavalyi Resident Evil 2 után már idén megkaptuk a Resident Evil 3 remake-jét, de úgy tűnik, hogy a 2021-re tervezett spinoff olyannyira ígéretes, hogy - a pletykák szerint - végül megkapta a nyolcas sorszámot.

Emellett persze vannak más terveik is bizonyára, és könnyen lehet, hogy a remake-ek sorát is folytatják majd. Erre utal legalábbis egy friss kérdőív, melyet az ázsiai játékosokkal töltettek ki a Resident Evil 3 kapcsán: a felmérésben többek között arra kíváncsiak, hogy szeretnének-e a rajongók újabb remake-et.

a-capcom-mar-dolgozik-a-kovetkezo-resident-evil-remake-en.jpg

Hogy melyik játékról lenne szó, azt persze nem kötötték ki, és opcióból is akad jó néhány. A legkézenfekvőbb talán a Code: Veronica lenne, hiszen a régi mechanikát képviselő címek közül immáron ez számít a legelavultabbnak. Persze ott van még az első Resident Evil remake, illetve a Resident Evil 0 párosa is a 2000-es évek elejéről, mint ahogy sokan örülnének bizonyára egy modernizált Resident Evil 4-nek is - igaz, a gameplay tekintetében ez a rész áll a legközelebb a mai játékokhoz.

Támogasd te is a PC Gurut!