• A Sledgehammer Games megváltoztatta a logóját
  • Az "E" betű pedig pontosan úgy néz ki, mint amit a Monster Energy promócióján is láthattunk
  • Így már szinte biztosra vehető, hogy hamarosan leleplezik a Call of Duty: Modern Warfare 3-at
  • Többek között az is erre utal, hogy átvihetőek lesznek az MW2-es cuccaink

Voltak tervek azzal kapcsolatban, hogy az Activision idén csak egyfajta prémium kiegészítőt dob a piacra a Call of Duty: Modern Warfare 2-höz, végül azonban mégis a teljes árú folytatás mellett döntött a kiadó. Arról egyelőre még nem történt hivatalos bejelentés, hogy ezúttal milyen háborúba csöppenünk, viszont az ilyen-olyan információknak köszönhetően lényegében biztosra vehető, hogy a Modern Warfare 3 fogja letarolni a piacot ősszel. Ezt erősíti meg például, hogy az összes MW2-es holminkat (operátorok, skinek, fegyverek, bundle-ök) átvihetjük az idei nagyágyúba, melyek zöme eléggé kilógna egy más korszakban játszódó alkotásból. Ráadásul a Monster Energy legújabb promóciójának kiszivárgott anyagai is ezt a feltételezést igazolják, amihez most egy újabb "bizonyíték" érkezett. 

sledgehammergames.jpg

Az idei felvonást jegyző Sledgehammer Games (Vanguard, Advanced Warfare) ugyanis nemrég megváltoztatta a logóját, az "E" betű pedig kísértetiesen hasonlít (mondjuk ki: ugyanaz) arra a római hármasra, amit az imént említett promóció képein láttunk. Persze ez sem mondható hivatalos megerősítésnek, de mivel vészesen közelít az ősz, így sanszos, hogy jövő hónapban leleplezik a programot, méghozzá – amolyan szokás szerint – egy piszkosul látványos előzetes keretében.

mw3.jpg

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!