• Bemutatkozott a Hardspace: Shipbreaker
  • Űrhajókat kell benne szétkapnunk, ezzel csökkentve tartozásunkat
  • Az Early Access-verzió idén nyáron érkezik

Az űrben játszódó címek többsége általában komoly hangvételben igyekszik közelíteni a témához - na, a Hardspace: Shipbreaker már az első trailer alapján sem áll be a sorba, a Blackbird Interactive (Homeworld 3, Homeworld: Deserts of Kharak) játéka ugyanis még a halált is elbagatellizálja, mondván majd hozzáírják a számlánkhoz az újraélesztés költségét.

hardspace-shipbreaker-van-egy-tuti-melonk-csak-vedd-fel-ezt-a-szkafandert.jpg

Mert hogy a Hardspace: Shipbreaker tulajdonképpen erről szól, azért dolgozunk a LYNX vállalatnak, hogy csökkentsük tartozásunkat, ezért pedig űrhajókat kell szétkapnunk az űrben.

A jövő szákmányvadászainak élete persze nem csak játék és mese: a valósághű fizika ahol csak tud, megpróbál kibabrálni velünk. Meg hát felszerelésünk sem éppen a csúcskategória, úgyhogy az űrhajóelemekért szerzett pénzből a fejlesztésre és az új képességekre is költenünk kell, ha tartani szeretnénk a lépést az egyre növekvő kihívással.

A Hardspace: Shipbreaker a napokban komolyabb bemutatókat is kap majd, az Early Access verzió pedig idén nyáron fog elstartolni. Addig is itt az első előzetes.