• Ben Thompson szerint a kalandok nem fognak a közeljövőben visszatérni
  • Így valószínűleg jövőre is 3 teljes szett érkezhet majd
  • A létrával kapcsolatos változásokat pedig biztosan a mostani kiegészítő után vezetik majd be

A Blizzard twitteren jelentette be, hogy december 7-én érkezik a Heartstone BlizzConon bejelentett legújabb kiegészítője, a Kobolds and Catacombs. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a fejlesztők jövő évi terveiről is beszélt egy keveset Peter Whalen és Ben Thompson nemrég egy interjúban, így már azt is tudjuk, hogy az új kiegészítő megjelenése után mire érdemes számítanunk.

Thompson szerint még semmi sincs kőbe vésve, azonban a játékosoknak nagyon tetszett az idén bevezetett rendszer, mely szerint egy évben 3 teljes szett is érkezik, így valószínűleg jövőre is maradnak majd ennél a megoldásnál. Elmondta továbbá azt is, hogy a kalandok nem fognak visszatérni a közeljövőben, mert inkább csak kiegészítették, mintsem formálták a játékot, ráadásul az újaknak csak kellemetlenséget jelentett az egész, míg a rutinos öreg rókák már nem találtak benne semmi kihívást. A kalandok alternatívájaként a különféle szettekhez kötött eseményeket szánják, mint például a Kobolds and Catacombs esetében a Dungeon Runt.

Az interjú hátralévő részében az is felmerült, hogy a Blizzard mit fontolgat a létra és az egész rangsorolt játék megreformálása érdekében, Thompson erre azonban már nagyon szűkszavúan válaszolt. Elmondása szerint egyedül annyi biztos, hogy a változások csak a mostani kiegészítő megjelenése után lépnek majd életbe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!