• Még április vége előtt jön a Hearthstone új kiegészítője
  • A Witchwood 135 új kártyát és 4 új hőst hoz majd
  • Valamint érkezik az új egyjátékos mód is, a Monster Hunt

Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, a Hearthstone világában beköszöntött a Holló Éve, most pedig kiderült, hogy az idei első kiegészítő a Witchwood nevet kapta. Ahogy azt a lenti trailerből is sejteni lehet, ezúttal egy hátborzongatóbb témájú csomagot kapunk majd, mely 135 új kártyával, 4 új hőssel és egy új egyjátékos móddal, a Monster Hunttal érkezik meg valamikor április vége előtt.

Az új lapok mellé azonban új képességek is járnak, melyek közül három is bemutatásra került, és eddig mindegyik elég érdekesnek tűnik. Az Echo lehetővé teszi, hogy egy kártyát többször is kijátszunk egy körön belül, ha van rá mannánk, a Start of the Game segítségével különféle előnyökre tehetünk szert, ha a paklink megfelel bizonyos követelményeknek a meccs kezdetén, míg a Rush képességgel rendelkező lények a kijátszásuk után azonnal támadhatnak, de csak más lényeket.

A Monster Hunt névre keresztelt egyjátékos mód keretein belül pedig a 4 új hős közül kell kiválasztanunk egyet, akivel aztán 8, egyre nehezedő csatát vívhatunk majd meg. A fejlesztők szerint mindegyik hősnek meglesz a maga különleges képessége és egyedi lapjai, melyek új stratégiák és paklik kipróbálását teszik majd lehetővé.