• A héten balansz patch érkezik a Hearthstone-hoz
  • Két Legendary lapot is nerfelnek

Az új Hearthstone kiegészítő, a Scholomance Academy megjelenése óta eltelt szűk két hétben a Blizzardnak volt ideje levonni a tanulságokat az új lapok és deckek kapcsán, most pedig bejelentették, hogy ezen a héten érkezik a 18.0.2-es sorszámú patch, amely két lapon is változtat.

hearthstone-nem-kellett-sokat-varna-az-elso-adag-nerfre-az-uj-kiegeszito-utan.jpg

Az egyik gyengülő darab egy régebbi kártya, a több módon is ingyen megszerezhető Kael’thas Sunstrider, amely egyszer már kapott nerfet (akkor 1 manával drágult), most pedig a képességébe is belenyúlnak azzal, hogy 0 helyett csak 1 manára olcsóbbítja a harmadik spellt. A másik érintett már egy új Priest lap, a kezeket és a paklikat megcserélő Mindrender Illucia, amely hamarosan 2 helyett 3 manáért teheti meg ezt.

A Battlegrounds játékmódban is lényeges változások jönnek. A legfontosabb, hogy kikerül a poolból az egyik legerősebb late game minion, a Gentle Megasaur, illetve az Arcane Cannon is, emellett változik néhány egység is, név szerint a Rabid Saurolisk, a Rat Pack, a Pack Leader, a Monstrous Macaw, a Primalfin Lookout, a Nat Pagle, Extreme Angler, a Mama Bear és a Goldrinn, the Great Wolf, illetve három hősképesség is. A konkrét változásokat itt nézhetitek meg.

Hogy pontosan melyik napon érkezik a héten az új patch, azt egyelőre nem tudni.