• Megújul a Hearthstone jutalmazási rendszere
  • A pontos részleteket nagyjából két hónap múlva fogják bejelenteni

A Hearthstone új évadja, a Year of the Phoenix fontos változásokat hozott a jutalmakat tekintve, hiszen nemcsak a "nem nyithatsz duplikációt" szabályt terjesztették ki az összes ritkaságra (növelve ezzel a bontások értékét), hanem a hónap végi rewardok is bővültek – nem is beszélve az új játékosoknak járó ajándék paklikról és a Ranked módhoz köthető egyszeri jutalmakról. A Hearthstone fejlesztését vezénylő Ben Lee most a Redditen egy AMA ("kérdezz bármit") esemény keretein belül reagált az elmúlt napok pletykáira – miszerint egy új, Battle Pass-jellegű rendszer érkezhet a játékba –, megerősítve, hogy tényleg lehet számítani változásokra.

teljesen-megujul-a-hearthstone-jutalmazasi-rendszere.jpg

Lee kiemelte, hogy az új rendszer nem jelenti azt, hogy kevesebb jutalmat fognak kapni a játékosok, és azt sem, hogy többet kell majd ezekért küzdeni. A fő céljuk sokkal inkább az, hogy egyrészt játékmódtól független legyen a szisztéma, másrészt pedig az, hogy jól látható legyen, milyen rewardokat sikerült már elérni, illetve miket lehet még megszerezni. Tervben vannak új kozmetikai jutalmak is a szokásos pakkok, gold és dust mellett.

A direktor hangsúlyozta, hogy mindenképpen gondolnak azokra is, akik nem éjjel-nappal a Hearthstone-nal játszanak, és az a cél, hogy mindenki számára reálisan megszerezhetőek legyenek a jutalmak. Hogy pontosan miként fog kinézni az új rendszer, az nagyjából két hónap múlva, a következő kiegészítő leleplezése előtt fog kiderülni.