Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 13. hét felhozatalát!

Quantum Conundrum

Amiben a Portal főtervezője, Kim Swift jó, abban új játéka is jó; amiben nem, abban nem. Persze a dolog nem ennyire fekete-fehér, hiszen egyértelműen nem jelenthetem ki: csalódás a Quantum Conundrum – de legalább van rá lehetőségem, hogy megmagyarázzam mindezt. Olvassátok el ]{redenc tesztjét.

Battlefield 3: Aftermath

2012 végén nemcsak a világvégét várók száma volt magas, hanem azoké is, akik a legújabb Battlefield 3 DLC-re fenték a fogukat. Így voltunk ezzel mi is, hiszen az előzetes információk alapján nagyon úgy tűnt, hogy végre egy olyan kiegészítőt kapunk, amire a Back to Karkand óta epekedve vágytunk. Olvassátok el Chris tesztjét.

Angry Birds Star Wars

Az utóbbi másfél évben az Angry Birds kiegészítőkről szóló híreket olvastam fel magamnak altató helyett. Nem bántani akarom az agresszív madárkákat, de egy jó játék is holt unalmassá válik, ha csak a hátterek színe változik benne... Olvassátok el Midnite tesztjét.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Visszatért a névtelen főhős, visszatért a Forgotten Realms univerzum, ismét a köztudatban a Baldur's Gate, minden idők egyik legimádottabb szerepjátéka, ahol minden sarkon vár egy kaland, vagy egy olyan ellenfél, aki egyetlen aranyért is örömmel nyisszantaná el bárki torkát. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Far Cry 3: Multiplayer teszt

Legutóbb már kiveséztük a Far Cry 3-at, de annak többszereplős játékmódjaiba a korai változat miatt még nem tudtunk belekóstolni. Időközben viszont hivatalosan is megjelent a játék, elindultak a szerverek, így mi is bevetettük magunkat a multi habjai közé. Olvassátok el Chris tesztjét.