Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 22. hét felhozatalát!

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy teszt

Visszatér álmából az ősi gonosz, rossz útra tévednek a jófiúk, vagy csak szimplán megérkeznek az űrlények, akiknek előbb vagy utóbb, de elkeni az arcát a főhős, közben mindenféle családi drámákat is megoldva. Ismerős történet? A Half-Minute Hero pont ezt parodizálja ki! Olvassátok el Wilson tesztjét!

Primal Carnage teszt

Fogjuk Michael Crichton dinós bestsellerét, és adjuk ki az ukázt egy rakás lelkes moddernek, hogy rittyentsenek belőle egy olcsó online shootert. Bár a megvalósítás felemás lett, a Primal Carnage-nek mégis megvannak a maga remek pillanatai. Olvassátok el johnBart tesztjét!

The Cave teszt

A Psychonauts és a Brütal Legend bukása ugyan szomorú eseménysorozat volt, de a Double Fine azóta valósággal szárnyal. A felejthetetlen Costume Quest, a csodás Stacking és a kiváló Iron Brigade után itt az új letölthető csoda, a The Cave, amit maga Ron Gilbert, a kalandjáték-isten álmodott meg. Olvassátok el Wilson tesztjét!

Proteus teszt

Aranyos ez a Proteus, gondoltam, és rávettem a barátnőmet, hogy ő is kipróbálja. Talán tíz percig játszhatott. Amikor aztán hirtelen kilépett és durcásan felém fordult, kicsit gunyoros, de komolyan számon kérő hangon csak annyit kérdezett: ez mi? Olvassátok el Mahmud tesztjét!

Farming Simulator 2013 teszt

Fellélegezhetnek azon olvasóink, akiknél a sok lóerő a kombájnnal, a Lamborghini pedig az R4.110-zel kezdődik, mivel idén sem maradnak mezőgazdasági kihívások nélkül. De vajon érdemes 2013-ban is a Farming Simulatorben termelni a búzát és a GDP-t? Olvassátok el JohnBart tesztjét!

Ace Combat: Assault Horizon teszt [PC]

Húsz év és hat epizód (nem említve a The Belkan War előzményt, és az 1992-es játéktermi szimulátorként nyitó darabot) kellett ahhoz, hogy PC-re is megérkezzen az Ace Combat. Égő kerozin, dübörgő gépágyúk és falevélként hulló vadászgépek koronázzák a nyitányt. Olvassátok el Tika tesztjét!

Iron Sky: Invasion teszt

Bár a nagy vásznon elakadt a Meteorblitzkrieg, az űrnácik nem adták fel, és monitorjainkon is megpróbálták bevenni a Földet. Hiába viszont a többfrontos támadás, ha az offenzíva a PC-s harctéren is a celluloidverzió hibáin csúszik el... Olvassátok el JohnBart tesztjét!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

WWE '13 teszt

Őrjöngő rajongók, hatalmas izomkolosszusok, megjátszott érzelmek, látványos küzdelmek, vállon csattanó pofonok... A THQ újra elhozta nekünk az egyik legkedveltebb showműsor, a WWE-széria sztárjait, akikkel virtuálisan agyba-főbe verhetjük egymást. Hajrá! Olvassátok el Mo tesztjét!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!