Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 20. hét felhozatalát!

King’s Bounty: Warriors of the North teszt

A King's Bounty egy szörnyekben és mesékben gazdag világ, ahol minden gonoszt utolér a körökre osztott végzet. Az Armored Princessben az is kiderült, hogy a hercegnőkre méretezett páncélt itt bizony elég lengén szabják. Vajon mire megy ebben a világban egy sörvedelő viking? Kiderül mindjárt… Olvassátok el Tika tesztjét.

Rocksmith: The Authentic Guitar Game teszt

Megérkezett a legjobb dolog, ami valaha a Playstationnel történt, és ezt a Heavy Rain, az Uncharted meg a Ratchet & Clank érdemeinek maximális elismerése mellett mondom. A gitárhős fogalma is új értelmet nyer. Hiszen játszani mindenki tud, gitározni viszont... Olvassátok el Midnite tesztjét.

Crysis 3 teszt

„A Crysis 3 megolvasztja a PC-teket!” – ígérte Cevat Yerli tavaly augusztusban, az úriember pedig tartotta is a szavát, a széria záróakkordja ugyanis észvesztően gyönyörű és észvesztően gépigényes lett. Kár, hogy a fentieken túl semmi mást nem tud felmutatni, ami kiemelné az átlag-FPS-ek tömegéből. Olvassátok el JohnBart tesztjét.

Doom 3: BFG Edition teszt

A Doom 3 BFG Edition egy afféle antológiacsomag akar lenni, de sajnos ahelyett, hogy tiszteletben tartaná a Doom hagyatékát, inkább elfelejti, és meg akar felelni a 2004-es elvárásoknak. Ez mind szép és jó, de van egy kis bibi: 2012-t írunk, drága id Software! Olvassátok el Chocho tesztjét.

Tomb Raider teszt

17 hét évvel a karakter megszületését követően a Square Enix és a Crystal Dynamics vett egy nagy levegőt, és újragondolták az egyik legismertebb videojáték-hősnő eredetét, továbbá a játékmenetet sem hagyták érintetlenül. Ez utóbbi változás sok öreg motorosnak nem fog tetszeni, de ettől függetlenül az új Tomb Raider kiváló játék lett. Olvassátok el Bate tesztjét.

WRC: FIA World Rally Championship 3 teszt

Az olasz Milestone stúdió 2010-ben indult raliszériája eddig maximum a hivatalos licencek és a korrekt autómennyiség okán lehetett érdekes a műfaj kedvelői számára, azonban idén alaposan összekapták magukat a fejlesztők, és tényleg hangulatos raliélménnyel rukkoltak elő. Olvassátok el Mo tesztjét.

World of WarCraft: Mists of Pandaria teszt

Hihetetlen, hogy repül az idő, hiszen novemberben lesz nyolc éve, hogy megjelent a World of Warcraft, minden idők legnépszerűbb MMO játéka. Azóta kaptunk három nagyobb kiegészítőt és egy tucatnyi méretes patchet is, melyek szépen lassan kitolták a játék maximális szintkorlátját, ráadásul új helyszíneket és kismillió változást hoztak a programba. Olvassátok el Chris tesztjét.

War of the Roses teszt

Szinte érthetetlen, hogy miért is nem terjedt el a Wii-éhez hasonló analóg irányítóeszköz a PC-n, amivel például vívni lehetne a monitor előtt. Persze ehhez kellene egy megfelelő játék is (és egy jó magyarázat, hogy miért hadonászol), ahol nemcsak a kattintások száma dönti el, hogy ki a jobb. Nos, íme, itt van egy... Olvassátok el Tika tesztjét.

Retro City Rampage teszt

GTA III átiratnak indult, de végül önálló játék lett belőle. Egy évtized után elkészült a Retro City Rampage, amely a lehetetlennel dacolva tuszkolta a 8-bit korlátai közé a sandbox játékstílust, menet közben mindenkit kiparodizálva. Olvassátok el Wilson tesztjét.

NBA 2K13 teszt

A 2K Sports a tavalyi, kissé lagymatagra sikeredett 2K12 után vett egy fürdőt az EA ötleteiben, az ott szerzett tapasztalat eredménye pedig egy olyan játék lett, mint amilyen a FIFA '98 volt a maga idejében: egy elképesztő hangulatbomba, ami minden rajongó gépén ott kell, hogy legyen. Olvassátok el Chocho tesztjét.

Painkiller: Hell & Damnation teszt

Nem nyugodhat Daniel, a Mennyek Hentesinasa, a purgatóriumot ugyanis ismét elárasztották a lekaszabolandó démoni ocsmányságok. Lőporszagú túlvilág, klasszikus Painkiller játékmenet, és Unreal Engine 3 – vajon elég eme szentháromság az üdvösséghez? Olvassátok el JohnBart tesztjét.

Medal of Honor: Warfighter teszt

Hiába írunk itt bármit arról, hogy milyen lett az új Medal of Honor, kiadója biztosan meg lesz elégedve az eladásokkal. Hiába írjuk majd le, hogy ez így nem jó, az úgy nem jó, az emberek megveszik, mert ez egy MEDAL OF HONOR. Egy hangzatos cím, ami egykor szebb napokat is megélt. Olvassátok el Chris tesztjét.

Olvasói tesztek