Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 18. hét felhozatalát!

Battlefield 3: Armored Kill

Szeptemberre befutott a Battlefield 3 legújabb kiegészítője, amiben végre olyan pályák köszönnek ránk, amelyek miatt mindig is imádtuk a sorozatot. Hatalmas tankok, száguldó helikopterek és vadászgépek szelik a végeláthatatlan mezőket és hegycsúcsokat. Most aztán mindenki boldog, nem igaz? Olvassátok el Chris tesztjét!

Borderlands 2

2009-ben sokunkat elcsábított Pandora világa, hiszen egy olyan akció-szerepjátékot kaptunk a Borderlands képében, amihez egy hagyományos FPS (mész és lősz) keretrendszer biztosította az alapokat. Most pedig itt a folytatás, ami elviekben sokkal nagyobb durranás az elődjénél. Tesztünkben utánajárunk, hogy lángok is tartoznak-e a hónapok óta gomolygó füst mellé. Olvassátok el Bate tesztjét!

Pro Evolution Soccer 2013

A PES 2013 számára idén nem az volt a tét, hogy fel tudja-e venni a harcot FIFA-val, hanem hogy sikerül-e egy olyan futballszimulátort letenniük az asztalra a készítőknek, amely méltó a franchise régi hírnevéhez. Örömmel jelentjük, hogy ez többé-kevésbé sikerült. Olvassátok el Mo tesztjét!

Dead Space 3 [szólista mód]

A Visceral elhozta nekünk a Dead Space-trilógia epikus záróakkordját, mely bár nem lett olyan kiforrott és egészségesen kerek, mint a legendás második rész, de így is megéri az árát – tesztünkben a szólómódot vettük szemügyre, a co-op még hátravan! Olvassátok el Chocho tesztjét!

Omerta: City of Gangsters

Félévnyi extra idő kellett a bulgáriai Haemimont Gamesnek, hogy véglegesítsék terveiket a maffia aranykorszakának feldolgozását illetően, de a végeredményt látva jobb, ha nem gondolunk bele abba, milyen állapotban lehetett tavaly az Omerta, ha ilyen formában sikerült kiadni... Olvassátok el Wilson tesztjét!

The Testament of Sherlock Holmes

Semmi sem az, aminek elsőre tűnik, szóval ne csak nézz, de figyelj is! Sherlock Holmes alakját mindenki ismeri, ám ezt az oldalát igen keveseknek mutatta meg eddig -- ezúttal az antipatikus mesterdetektív életének legsötétebb kalandjával találkozunk. Olvassátok el Midnite tesztjét!

F1 2012

Mondhatni, hogy már-már menetrendszerűen érkezik minden szeptemberben a Codemasters hivatalos F1 játéka. Idén sem számíthattunk forradalmi újításokra, inkább kisebb csiszolásokra, amelyek még jobbá és élvezetesebbé tették az egyébként nagyszerű alapokra épített F1 2012-t. Olvassátok el Kryss tesztjét!

I Am Alive [PC]

A meglehetősen hányatott sorsú I Am Alive 2012 március elején jelent meg X360-ra és PS3-ra, s akárcsak a szőlő, a PC-s verzió is beérett szeptember elejére. Cikkünkben most átvesszük, hogy mit nyújt a játék a konzolos verziókhoz képest. Olvassátok el Bate tesztjét!

FTL: Faster Than Light

Beérett a Kickstarter-gyümölcs, megjelent a Faster Than Light, amely fénysebességgel vág neki minden idők egyik legkönyörtelenebb űrkalandjának, ahol a halál nem a vég, csak egy folyamat része. Vár a messzi, felfedezésre váró űr! Olvassátok el Wilson tesztjét!

Total War Battles: Shogun [PC]

Minden óvodás tudja, hogy Total War kezdetű címmel bármit el lehet adni, ez a SEGA első törvénye. Ám mi történik, ha a cím ellenére egy alkotásból épp a „Total War” hiányzik, van viszont iOS-t és érintőképernyőt megjárt szamurájsereg és puzzle? Olvassátok el Tika tesztjét!