Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 14. hét felhozatalát!

Family Guy: Back to Multiverse

A sorozat népszerűsége már leáldozóban van, de az első érdekesnek tűnő videojáték-átirat csak mostanra érkezett meg. A végeredményt látva egészen biztos, hogy a világ és a Family Guy rajongók is jobban jártak volna, ha sohasem jelenik meg. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Thomas Was Alone

Ki gondolta volna, hogy a barátságról színes négyszögek szerepeltetésével is lehet történetet írni, az elmeséléséhez pedig nem kellenek dollármilliók és hardvereket megizzasztó grafika, csak egy vonalzó, egy színesceruza-készlet és egy kiváló zeneszerző? Olvassátok el Wilson tesztjét.

Gas Guzzlers: Combat Carnage

Szeretem az egyszerű dolgokat. A rántott húst, a hideg sört, az egypengés borotvát, a fekete ruhákat, az ezerkettes Zsigulim. Szeretek a naplementében vezetni, a tájban gyönyörködni... és a tetőre szerelt gépágyúkkal mindent szétlőni, ami él és mozog. Olvassátok el Mahmud tesztjét.

Virtua Fighter V: Final Showdown

A Virtua Fighter 5: Final Showdown a nyár egyik legjobb digitális megjelenése, melyet a legtöbb, bunyós programokat kedvelő játékos gondolkodás nélkül megvehet. A gond akkor van, ha a haverok éppen nyaralnak, mert egyedül nincs sok öröm a játékban... Olvassátok el Chocho tesztjét.

Wonderbook: Book of Spells

Harry Potter rajongóként kapva kaptam az alkalmon, hogy tesztelhessem az első Wonderbookot, a Book of Spellst, ami J.K. Rowling fantasyuniverzumába kalauzolja el a vállalkozó kedvű gyerkőcöket. Kár, hogy a kirándulás még így virtuálisan sem zökkenőmentes. Olvassátok el Chocho tesztjét.

Olvasói tesztek