Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 17. hét felhozatalát!

Iron Brigade

Jobb későn, mint soha. Tipikusan olyan mondat ez, amivel a valamiért hoppon maradt lúzer vigasztalja magát, holott tudja: későn már nem az igazi. A Double Fine tower defense játékára bő egy évet várt a PC-s közönség s bár örülünk, hogy itt van, mégsem álljuk meg néhány fintor nélkül... Olvassátok el Mahmud tesztjét.

The Expendables 2 Videogame

Az amerikai premierrel nagyjából egy időben megjelent a Feláldozhatók 2 videojáték-változata is, amely a mozikban látható sztori előzményét meséli el. Már a telepítés előtt sem vártunk sokat a játéktól, de az indítás utáni „élmény” minden képzeletünket alulmúlta... Olvassátok el Bate tesztjét.

Plants vs. Zombies Pinball

A Plants vs. Zombies minden idők egyik legszórakoztatóbb tower defense játéka, ami sokunknak okozott álmatlan éjszakákat. A veszély most is fenyeget, hiszen a flipperzseni Zen Studios növényekre és zombikra alapozva készített egy vadonatúj pályát a Pinball FX 2-höz és a Zen Pinball 2-höz! Olvassátok el Bate tesztjét.

L.A. Noire - The Complete Edition

A GTA IV után kicsit féltünk az L.A. Noire PC-s portjától, de a Rockstar ezúttal nem esett ugyanabba a hibába, és egy szinte tökéletes átiratot hoztak el a gépeinkre. Olvassátok el Bate tesztjét.

Tales from Space: Mutant Blobs Attack

A Mutant Blobs Attack egy kiemelkedő indie-játék, melyet minden olvasónak melegen ajánlunk. Egyedül azt bánjuk, hogy a fejlesztőknek a Chris McQueen nevű kolléga ellenére sem jutott eszükbe egy felfalható, Steve keresztnevű névrokon szerepeltetése... Olvassátok el Chocho tesztjét.

Babel Rising

A bibliai Bábel sztoriban Noé utódai égig érő torony építésébe fognak, hogy felérjenek Istenhez. A mindenható ettől begurul, összezavarja az emberek nyelvét, akik kommunikáció nélkül nem tudnak összehangoltan építkezni, s szétszélednek a világ sarkaiba. Olvassátok el Midnite tesztjét.

McPixel

Az indie játékok olyanok, akár a terminátorok. A legtöbbjük rossz, hiába tűnik távolról hús-vér játéknak, csak nagyon elvétve akad köztük olyan, ami hasznos és emberbarát, így ha meglátsz egyet, természetes első reakciód a menekülés lesz. Olvassátok el Midnite tesztjét.

Osmos HD

Nyelj el, vagy elnyelnek! Az Osmos HD világában a nagyobb amőba bekebelezi a kisebbet, kivéve, ha a kisebbnek van némi rutinja az akció- és a stratégiai játékok terén. Mert akkor pokoli jó móka vár rá... Olvassátok el Mo tesztjét.

Natural Selection 2

Nehéz szülés volt, de végre elkészült a kultikus Natural Selection folytatása, amely az Alien-sorozat ihletésében mutatja be a maga futurisztikus háborúját, ahol az emberek és az űrlények vívják örök harcukat, egy forradalmian új játékban, amely shooter és stratégia is egyben. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Torchlight II

Mikor már majdnem lemondtunk volna róla, végre megjelent: itt a hack ’n’ slashekkel jócskán megpakolt, az év egyik legjobban várt játéka, amely hónapokkal a Diablo után szeretné megmutatni, milyen, ha valami szívvel-lélekkel és határtalan szeretettel készült. Olvassátok el Wilson tesztjét.

Olvasói teszt