Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 16. hét felhozatalát!

Guild Wars 2

Régóta figyelemmel kísérjük az Arenanet készülő MMORPG játékát, hiszen az előzetes információk alapján nagyon úgy tűnt, hogy ez lesz az a program, ami képes lesz változásokat hozni a WoW által uralt piacon. A bétateszt után biztosak voltunk benne, hogy minden adott lesz a sikerhez, most pedig befutott a végleges termék, cikkünkből pedig kiderül, hogy megérkezett-e vele a forradalom. Olvassátok el Chris tesztjét.

FIFA 13

Tavaly azzal zártuk a FIFA 12 tesztünket, hogy a játék kiváló, de már érezni, hogy a mögötte lévő technikai támogatás kezdi megadni magát. Most nagyjából ugyanezt kell elmondanunk. A FIFA 13 ismét remek program lett, nagyon jó érzés játszani vele, ez azonban csupán finom előétel lehet a következő nagy dobásig. Olvassátok Chocho tesztjét.

The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead

Ismét jókora késés után vehettük kézbe a The Walking Dead harmadik epizódját -- a fejlesztők majdnem lecsúsztak a nyári megjelenésről. Ám ezúttal is megérte várni, ugyanis a Long Road Ahead képében megérkezett a TWD-széria eddigi legjobb része. Olvassátok el Bate tesztjét.

Hitman: Absolution

Hat éve már, hogy mindenki kedvenc bérgyilkosa, a 47-es ügynök utoljára akcióba lendült a Blood Money című Hitman epizódban. A fejlesztő IO Interactive azóta két másik játékba (Kane & Lynch, Mini Ninjas) is életet lehelt, de most bizonyítják, hogy még mindig a lopakodásban és a csendes pusztításban a legjobbak. Olvassátok el Bate tesztjét.

Dark Souls: Prepare to Die Edition

A Dark Souls korunk hardcore-mekkája, a jelenlegi konzolgeneráció legnehezebb akció-szerepjátéka. A kiadó szerint a PC-s változat kibővített tartalommal és fejlettebb grafikával várja a játékosokat, az ígéretek egy része azonban csupán porhintés volt. Olvassátok el Chocho tesztjét.

Ghost Recon: Future Soldier (PC)

Igen, jól emlékszel, már írtunk egy tesztet a legújabb Ghost Recon játékról, de mivel azóta megjelent a játék PC-s változata is, úgy gondoltuk, megnézzük, hogy a személyi számítógépekre készült verzió miben különbözik a konzolostól. Olvassátok el Chris tesztjét.

Orcs Must Die! 2

A tavalyi év egyik legkellemesebb tower defense-meglepetése visszatért, és noha az ork hordák feldarabolása már nem újdonság, bájosan agyalágyult csatamágusunk épp elég új bűvésztrükköt tanult be ahhoz, hogy ezt a részt is imádjuk. Olvassátok el JohnBart tesztjét.

Command & Conquer: Tiberium Alliances

A Command and Conquer negyedik epizódja után már semmi nem a régi, még Kane is elhagyta ezt a planétát. Tekintve, hogy a Generals 2 is free to play játék lesz, no meg, hogy itt állunk egy böngészőben játszható produkció előtt, talán jobb lett volna vele menni... Olvassátok el Tika tesztjét.

NCIS

Újabb részéhez érkezett a Ubisoft tévésorozatokat feldolgozó termékcsaládja, ám hiába tartunk már a sokadik próbálkozásnál, az NCIS képtelen volt felküzdeni magát a minőségi kategóriába. Olvassátok el Bate tesztjét.

Mass Effect 3 multiplayer teszt

Manapság sajnos már szinte kötelező, elvárt elem a multiplayer, még az olyan játékoknál is, amelyek csakis kizárólag a történetre koncentrálnak. A Mass Effect univerzum eddig ebbe a kategóriába esett, de a BioWare beadta a derekát, így már multival is rendelkezik a sorozat. Olvassátok el Wilson tesztjét.

The Walking Dead: Episode 4-5

A 2012-es év egyik legkellemesebb meglepetése egyértelműen a Telltale Games-féle The Walking Dead volt, amely az alapjául szolgáló képregényhez hűen egy olyan videojáték-sorozatot nyújtott számunkra, amelyet egyhamar nem fogunk elfelejteni. Cikkünkben kitérünk az utolsó két részre, és összességében is értékeljük a szériát. Olvassátok el Bate tesztjét.

Olvasói tesztek