Kérjük jelentkezz be!
BioShock Infinite

A PC Guru saját készítésű videotesztje a BioShock: Infinite című játékról, amely a PC Guru 2013/04-es számának DVD-mellékletén jelent meg először. A videóban Chris és Bate beszélgetnek a játékról.

#3 Atty 2013. december. 19. 11:37
Atty
Az előző részek ismerete nélkül érdemes leülni elé, vagy szorosan kötődik a program az előzményekhez?
#2 Mark94 2013. május. 15. 10:44
Mark94
Lehet (sőt biztos) hogy bennem van a hiba, de nekem nem jött be. :/ Pontosan azért ami a videóban is elhangzik párszor, játékmenetbe semmi újdonság. Igaz, hogy a sztori az jó. Ütős tényleg, de nekem pl. az első két rész vízalatti világa jobban testszik mint ez a repkedős izé, főleg úgy hogy sok mindent másoltak át az első két részből a fejlesztők a játékba. Nálam az első, majd a második viszi a pálmát ez pedig még mivel csak harmadik rész elérte a dobogó legalsó fokát.
Vannak elemek amik jobbak a korábbi részekhez képest, és vannak amik - nem rosszabbak - már megszokottak, de összességében ebben nem találtam olyan pillanatot amitől felállt volna a szőr a karomon, ellentétben az első résszel, amikor először pillantottuk meg a vízalatti Rapture városát.
#1 wei 2013. május. 14. 18:09
wei
Teljesen más az ahogyan írtok és ahogy beszéltek róla és ezt szeretem a guruban vagyis a videótesztekben hogy jobban átjön az amit valójában gondoltok róla. Az újságból kicsit úgy hatott az egész hogy nem vagytok megelégedve a játékkal, rengeteget írtatok a játékmenet unalmasságáról de azért látszik hogy titeket is megdöbbentett a program. Engem is, szerintem az első előrendelő voltam :D Nagyon tetszett, 4 végigjátszásnál tartok de még mindig nem tudtam megunni. Annak idején az első rész kötött le így. Más játékhoz nem is tudom hasonlítani és nem is tudott nekem egyik játék sem olyan élményt adni mint ez. Imádtam a sleeping dogsot, a dead island-et a metrot vagy épp silent hillt de egyik sem fogott meg ennyire. Remélem még találkozunk a Bioshockkal mert az tény, hogy nagyon sok már a folytatás a mai világban de ez az a sorozat amit szerintem kár lenne abbahagyni.