Kérjük jelentkezz be!

Videókártyák topicja

Nvidia és Ati, kéz a kézben
#868244 Jessie_Haggerty 2019. március. 06. 21:07
Jessie_Haggerty
Sziasztok!

NVIDIA 419.35. - Kijavították a magas processzorterhelési bug-ot, nálam legalább is minden rendben. Az NVIDIA Container LS hibája többé nem jelent gondot. :o)

Zeratul: Nyugodtan frissíthetsz erre feltéve, ha van kedved.

Ezt a témakört részemről lezártam, jó játékot és olvasgatást mindenkinek. OFF.

"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868232 Jessie_Haggerty 2019. február. 25. 00:19
Jessie_Haggerty
#868231 :: zeratul (2019. február. 24. 23:37)
Véleményem szerint, ha sok vásárló jelzi a nemtetszését, akkor oda fognak figyelni az újabb driver-eknél, hogy az említett hibák ne forduljanak elő. Mert ugye elég bosszantó (főleg vékonyabb pénztárcával), hogy az ember összedob egy drágább mini atomerőművet, és egy driver 1-2 év múlva lehúzza az egészet. Én drukkolok a gyártóknak, hogy meglássák az értelmesebb utat.
Zeratul: Először is köszönöm, hogy végigolvastad, a cikknek is beillő hosszú kommentemet, legközelebb igyekszem összepréselni a dolgokat, hogy ne legyen vele tele a főoldal.

Igen: válaszom igen, valóban ez lenne a járható út, azonban, nevetségesnek tartom azt, hogy egy neves gyártónak ne legyen ideje, (1 hónap alatt) egyetlen hibát javítani, és/vagy leírni, hogy "nézzétek, ezért fogyaszt többet, és ezt fogjuk vele csinálni". Lassan már megszokott rutinná kell váljon, hogy ha kijön egy driver, azt ne telepítsük, hanem várjuk meg a többiek kommentjeit? A baj akkor kezdődik majd, ha mindenki a másikra vár. Az meglehetősen komikus helyzetet idézne elő - természetesen - elejét lehetne venni, ha ismétlem: a driver kiadótól kaphatnánk némi támpontot, mert azért elég nagy cégről beszélünk, nem hiszem, hogy több ezer munkatársból egy sem tud egy épkézláb magyarázattal szolgálni :o) Megmosolyogni való történet, minden esetre, várakozó állásponton vagyok. Addig is marad az a meglátás helyesnek, hogy a vékonyabb pénztárcájú réteg, hamarabb felfigyel a kisebb-nagyobb hibákra, és ez így van rendjén.
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868231 zeratul 2019. február. 24. 23:37
zeratul
#868229 :: Jessie_Haggerty (2019. február. 23. 20:35)
Zeratul: Rendkívül jó híreket hoztál! :o) Nagyon örülök, hogy segíthettem :o) Most viszont én is hoztam híreket, és egy kérdést is felétek, hátha meg tudjátok nekem válaszolni a dolgot. Először kezdjük talán a hírrel. Az NVIDIA 2019.02.22,-én kiadott egy újabb "frissített" videodrivert. Ebben a hónapban nevezetesen a harmadikat. Ami azért különleges dolog mert ez már, egy egyfajta negatív rekord. Nem nagyon emlékszem arra, hogy ilyen, pár hét leforgása alatt, (azaz, 02.04, 02.13, 02.23) lett volna, bár lehet, hogy én emlékszem rosszul az elmúlt hat-hét évre. Mondanom sem kell, örömmel vetettem rá magam az új driverre, mondván, na most már harmadjára csak sikerült kijavítani mindent, és minden pöpecül menni fog. Ahha... na igen. Lássuk mi lett a vége: a driver "stabil". Látszólag minden rendben. A feladatkezelőbe bekukkantva azonban, a processzorterhelési értékeknél a már megfigyelt folyamat, pontosan az NVIDIA Display Containter LS továbbra is kiugróan magas értékeket produkál. Legyintettem, és már automatikusan nyúltam a DDU-hoz. Összehasonlítás képpen: 417.71: NVIDIA Display Container LS: Alacsony értékek, a processzor terhelés normális mértékű 418.81: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / mindenhol crash a rendszerben 418.91: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / crash (Batman-WITCHER etc.) 419.17: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / és nem teszteltem tovább Számomra az már nyilvánvalóvá vált, hogy ez a tartósan magas processzorterhelési érték összefügg(het), az újonnan bevezetett, kiterjesztett FreeSynch szolgáltatással, csak azt nem értem, hogy akkor, ezzel most már együtt kell lakni? Mivel én személy szerint ezt a processzorterhelést nem tartom normálisnak, ismerve az előző jobb értékeket, így nem is frissítek, marad a 417.71-es. Vajon normális-e egy drivernél, ha tartósan "Nagyon magas" értékekkel indul a feladatkezelőben és konkrétan 4-5%-al többet követel a processzortól mint az elődje? Ez pedig a FreSynch bevezetéséről szóló - Bodak tollából született cikk. https://www.pcguru.hu/hirek/nvidia-bemutatkozott-az-rtx-2060-jon-a-g-sync-technologia-freesync-monitorokra-is/47436 Köszi, ha elolvastátok; Zeratul ismételten köszi, és szívből örülök a sikerednek. :o) Legyen szép napotok, jó játékot, olvasgatást mindenkinek. :o)
Véleményem szerint, ha sok vásárló jelzi a nemtetszését, akkor oda fognak figyelni az újabb driver-eknél, hogy az említett hibák ne forduljanak elő. Mert ugye elég bosszantó (főleg vékonyabb pénztárcával), hogy az ember összedob egy drágább mini atomerőművet, és egy driver 1-2 év múlva lehúzza az egészet. Én drukkolok a gyártóknak, hogy meglássák az értelmesebb utat.
#868229 Jessie_Haggerty 2019. február. 23. 20:35
Jessie_Haggerty
#868228 :: zeratul (2019. február. 23. 18:28)
Szia! Működik! Elsőre nem történt változás hiába lett telepítve a 417.71-es driver, de aztán felraktam egy új programot és megjelent a DSR funkció, végre visszakaptam a 4K-t! Úgy látszik az is fontos, hogy a driver telepítés után rakjunk fel egy új programot is. Köszönöm még egyszer!
Zeratul: Rendkívül jó híreket hoztál! :o) Nagyon örülök, hogy segíthettem :o)

Most viszont én is hoztam híreket, és egy kérdést is felétek, hátha meg tudjátok nekem válaszolni a dolgot. Először kezdjük talán a hírrel.

Az NVIDIA 2019.02.22,-én kiadott egy újabb "frissített" videodrivert. Ebben a hónapban nevezetesen a harmadikat. Ami azért különleges dolog mert ez már, egy egyfajta negatív rekord. Nem nagyon emlékszem arra, hogy ilyen, pár hét leforgása alatt, (azaz, 02.04, 02.13, 02.23) lett volna, bár lehet, hogy én emlékszem rosszul az elmúlt hat-hét évre.

Mondanom sem kell, örömmel vetettem rá magam az új driverre, mondván, na most már harmadjára csak sikerült kijavítani mindent, és minden pöpecül menni fog. Ahha... na igen.
Lássuk mi lett a vége: a driver "stabil". Látszólag minden rendben. A feladatkezelőbe bekukkantva azonban, a processzorterhelési értékeknél a már megfigyelt folyamat, pontosan az NVIDIA Display Containter LS továbbra is kiugróan magas értékeket produkál. Legyintettem, és már automatikusan nyúltam a DDU-hoz.

Összehasonlítás képpen:
417.71: NVIDIA Display Container LS: Alacsony értékek, a processzor terhelés normális mértékű
418.81: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / mindenhol crash a rendszerben
418.91: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / crash (Batman-WITCHER etc.)
419.17: NVIDIA Display Container LS: Tartósan magas CPU értékek / és nem teszteltem tovább

Számomra az már nyilvánvalóvá vált, hogy ez a tartósan magas processzorterhelési érték összefügg(het), az újonnan bevezetett, kiterjesztett FreeSynch szolgáltatással, csak azt nem értem, hogy akkor, ezzel most már együtt kell lakni? Mivel én személy szerint ezt a processzorterhelést nem tartom normálisnak, ismerve az előző jobb értékeket, így nem is frissítek, marad a 417.71-es.

Vajon normális-e egy drivernél, ha tartósan "Nagyon magas" értékekkel indul a feladatkezelőben és konkrétan 4-5%-al többet követel a processzortól mint az elődje?

Ez pedig a FreSynch bevezetéséről szóló - Bodak tollából született cikk.
https://www.pcguru.hu/hirek/nvidia-bemutatkozott-az-rtx-2060-jon-a-g-sync-technologia-freesync-monitorokra-is/47436

Köszi, ha elolvastátok; Zeratul ismételten köszi, és szívből örülök a sikerednek. :o) Legyen szép napotok, jó játékot, olvasgatást mindenkinek. :o)
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868228 zeratul 2019. február. 23. 18:28
zeratul
#868220 :: Jessie_Haggerty (2019. február. 18. 23:03)
zeratul: Nagyon szívesen segítek ha tudok :o) Az említett hibás driverszéria elkerülésének érdekében, érdemes az NVIDIA hivatalos oldalán a driverkeresőbe írni a kártyád és az oprendszer típusát, (magyar nyelv eléréshez, a language opciónál az other-t válaszd). A keresést követően egy egész hosszú listát fogsz látni. Erről a listáról ajánlott tehát kiválasztani a 417.71-est amelynek megjelenési dátuma 2019.01.15. Töltsd le, hogy offline is elérhesd. A dolgok jelenleg nagyon úgy állnak, hogy szükség lesz rá, így bármikor vissza tudsz állni egy stabil verzióra. (Roll-Back) Fair Warning: --------------- * Ne feledd, hogy a DDU használatához offline állapot szükséges, és csökkentett mód. A csökkentett mód indítása után, szükséges lesz a rendszerjelszó használata (ha van). * Továbbá a telepítés után ne feledd kikapcsolni az Experience felületén az automatikus driverfrissítés opciót. Az NVIDIA Driverszéria hibákról bővebben itt olvashatsz: https://forums.geforce.com/default/topic/1098097/geforce-drivers/official-418-91-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-2-13-19-/ Örülök, hogy segíthettem, szép napot kívánok, és jó játékot :o)
Szia!

Működik! Elsőre nem történt változás hiába lett telepítve a 417.71-es driver, de aztán felraktam egy új programot és megjelent a DSR funkció, végre visszakaptam a 4K-t! Úgy látszik az is fontos, hogy a driver telepítés után rakjunk fel egy új programot is.
Köszönöm még egyszer!
#868225 Jessie_Haggerty 2019. február. 22. 19:20
Jessie_Haggerty
#868224 :: Vincentlord21 (2019. február. 22. 12:28)
hát feltettem több drivert(előzőeket töröltem mindig) de elmegy a kép és egér és billentyüzetett is kikapcsolja sehogy se jön be windows integrálton ilyen probléma nincs szervízbe kell vinnem
Vincentlord21: Ebben az esetben valóban indokolt a szerviz. Elképzelhető, hogy memóriahiba. Ilyen esetben, szokott általában lenni, hogy a ventilátorok csak forognak, a hang beakad, vagy ugyanazt ismétli egyfolytában, nincs sem reset, sem pedig power. Semmire nem reagál csak arra, ha kinyomod a tápegységet, vagy (nem ajánlott) kihúzod a falból.

Na és főleg, ha integrálttal jó a gép... majd írd meg mi lett! Addig is szia, és good luck!.
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868224 Vincentlord21 2019. február. 22. 12:28
Vincentlord21
#868223 :: Jessie_Haggerty (2019. február. 21. 19:21)
Vincentlord21: Szia. Nem írtad, hogy játékoknál (terhelés alatt) vagy normál használatnál, pl., olvasgatásnál, vagy böngészésnél is fenáll-e a hiba. Esetleg Chrome használata közben omlik össze? Ha a legújabb drivert telepítetted, akkor neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj driver széria visszaállítást csinálni ahogyan azt lejjebb leírtam. Ismétlem: A legújabb driverekkel jelenleg gond van, ezek az értintett verziók a 418.81 és a 418.91-es számmal vannak jelölve. Vibráló képet és hasonló jelenségeket okozhat hibás driver is. Hogy ezt kizárd, lehetőség szerint tedd fel a 417.71-est. Ha a hibajelenség továbbra is fennáll, akkor már komolyabb kérdéseket vet fel a dolog. Legutóbbi stabil driver 417.71. Remélhetően megoldódik a gond.
hát feltettem több drivert(előzőeket töröltem mindig) de elmegy a kép és egér és billentyüzetett is kikapcsolja sehogy se jön be windows integrálton ilyen probléma nincs szervízbe kell vinnem
#868223 Jessie_Haggerty 2019. február. 21. 19:21
Jessie_Haggerty
#868222 :: Vincentlord21 (2019. február. 21. 07:20)
Sziasztok ha vibrál kép és külön féle szinekben "akad" meg a monitor akko a video kártya problémavagy alaplap vagy mi?(újra raktam stbstb még mindig rossz) 1050ti most alap lapi videkártyát probálom ki hátha műkszik mit tehetnék? ilyenko hol lehet probléma vagy táp kicsi 400W??
Vincentlord21: Szia.

Nem írtad, hogy játékoknál (terhelés alatt) vagy normál használatnál, pl., olvasgatásnál, vagy böngészésnél is fenáll-e a hiba. Esetleg Chrome használata közben omlik össze?

Ha a legújabb drivert telepítetted, akkor neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj driver széria visszaállítást csinálni ahogyan azt lejjebb leírtam. Ismétlem: A legújabb driverekkel jelenleg gond van, ezek az értintett verziók a 418.81 és a 418.91-es számmal vannak jelölve.

Vibráló képet és hasonló jelenségeket okozhat hibás driver is. Hogy ezt kizárd, lehetőség szerint tedd fel a 417.71-est. Ha a hibajelenség továbbra is fennáll, akkor már komolyabb kérdéseket vet fel a dolog.

Legutóbbi stabil driver 417.71.

Remélhetően megoldódik a gond.
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868222 Vincentlord21 2019. február. 21. 07:20
Vincentlord21
Sziasztok ha vibrál kép és külön féle szinekben "akad" meg a monitor akko a video kártya problémavagy alaplap vagy mi?(újra raktam stbstb még mindig rossz) 1050ti
most alap lapi videkártyát probálom ki hátha műkszik
mit tehetnék? ilyenko hol lehet probléma vagy táp kicsi 400W??
#868220 Jessie_Haggerty 2019. február. 18. 23:03
Jessie_Haggerty
#868219 :: zeratul (2019. február. 18. 20:58)
Nagyon köszönöm a segítséget! A héten meg fogom próbálni. Valóban a GeForce Experience telepítése után rögtön a legfrissebb driver-re álltam, ez most a 02/13-as 418.91. Naivan azt gondoltam, hogy ez úgy is legjobb lesz, illetve a format előtt pár program kiírta hogy frissítsem a driver-t mert így nem igazán tetszik nekik. Bezzeg a régi ATI RADEON HD4890-esemmel 6 évig nem volt gond, csak hát a PC-k gyorsan öregszenek. Vissza adtad a reményt, köszi még 1szer!
zeratul: Nagyon szívesen segítek ha tudok :o)

Az említett hibás driverszéria elkerülésének érdekében, érdemes az NVIDIA hivatalos oldalán a driverkeresőbe írni a kártyád és az oprendszer típusát, (magyar nyelv eléréshez, a language opciónál az other-t válaszd). A keresést követően egy egész hosszú listát fogsz látni. Erről a listáról ajánlott tehát kiválasztani a 417.71-est amelynek megjelenési dátuma 2019.01.15. Töltsd le, hogy offline is elérhesd. A dolgok jelenleg nagyon úgy állnak, hogy szükség lesz rá, így bármikor vissza tudsz állni egy stabil verzióra. (Roll-Back)

Fair Warning:
---------------
* Ne feledd, hogy a DDU használatához offline állapot szükséges, és csökkentett mód. A csökkentett mód indítása után, szükséges lesz a rendszerjelszó használata (ha van).
* Továbbá a telepítés után ne feledd kikapcsolni az Experience felületén az automatikus driverfrissítés opciót.

Az NVIDIA Driverszéria hibákról bővebben itt olvashatsz:
https://forums.geforce.com/default/topic/1098097/geforce-drivers/official-418-91-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-2-13-19-/

Örülök, hogy segíthettem, szép napot kívánok, és jó játékot :o)
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868219 zeratul 2019. február. 18. 20:58
zeratul
#868218 :: Jessie_Haggerty (2019. február. 18. 06:17)
zeratul: Az NVIDIA Driverek körül nagyon nagy a kavarás mostanság. Furcsálom is, hogy nincs róla hír sehol. A probléma az hogy az NVIDIA Display LS Container rendszerfolyamat, amely maga az NVIDIA Vezérlőpult (jobb klikk vagy tálca ikon) felzabálja a rendszered memóriáját, brutális lefagyásokat és videoillesztő hibákat okoz a rendszeren, gyakorlatilag úgy néz ki a folyamat, mintha lehalóban lenne a kártya. Ha utána akarsz járni, nyisd meg az oprendszeredben a feladat kezelőt, és ha a szóban forgó futó folyamatnál azt látod, hogy az energiafelhasználás "nagyon magas", akkor érdemes visszaállítani a verziószámot "egyelőre". A legutóbbi driver február 4.-én jött ki, majd ezt követte, egy gyorsjavítás, de az is el van barmolva rendesen. Az NVIDIA fórum bejegyzéseiből simán kiderül, hogy a DSR-el is problémák vannak. A fórumban a felhasználók hasolnó problémákkal küzdenek mint te. Tehát a hiba nem te készülékedben van. Ha a legfrissebb drivert használod, ajánlott, hogy a DDU-val írtsd le jól. Érintett driver széria 418.81, 418.91. A legutóbbi jól működő stabil driver a 417.71-es amely orvosolja az Experience hibáját, és valószínűleg a DSR-t egyaránt.
Nagyon köszönöm a segítséget! A héten meg fogom próbálni.
Valóban a GeForce Experience telepítése után rögtön a legfrissebb driver-re álltam, ez most a 02/13-as 418.91. Naivan azt gondoltam, hogy ez úgy is legjobb lesz, illetve a format előtt pár program kiírta hogy frissítsem a driver-t mert így nem igazán tetszik nekik.
Bezzeg a régi ATI RADEON HD4890-esemmel 6 évig nem volt gond, csak hát a PC-k gyorsan öregszenek.
Vissza adtad a reményt, köszi még 1szer!
#868218 Jessie_Haggerty 2019. február. 18. 06:17
Jessie_Haggerty
#868212 :: zeratul (2019. február. 16. 20:51)
Sziasztok! Igazából a GeForce Experience-el lenne gondom, jobban mondva az hogy még tavaly egyszer csak úgy döntött hogy többé nem indul el és a DSR funkció is eltűnt a játékok alól. A héten volt időm és lelki erőm, hogy a Win10-et és mindent újra rakjak, így a GeForce Experience már működik, de DSR-t nem kaptam vissza. Igazából a monitor 2560x1440-es felbontása is nagyon szép, de már a 4K nagyon beszippantott és nem értem miért nem megy egy full reinstall után. Ebben kérném a hozzá értőbbek segítségét.
zeratul: Az NVIDIA Driverek körül nagyon nagy a kavarás mostanság. Furcsálom is, hogy nincs róla hír sehol. A probléma az hogy az NVIDIA Display LS Container rendszerfolyamat, amely maga az NVIDIA Vezérlőpult (jobb klikk vagy tálca ikon) felzabálja a rendszered memóriáját, brutális lefagyásokat és videoillesztő hibákat okoz a rendszeren, gyakorlatilag úgy néz ki a folyamat, mintha lehalóban lenne a kártya. Ha utána akarsz járni, nyisd meg az oprendszeredben a feladat kezelőt, és ha a szóban forgó futó folyamatnál azt látod, hogy az energiafelhasználás "nagyon magas", akkor érdemes visszaállítani a verziószámot "egyelőre". A legutóbbi driver február 4.-én jött ki, majd ezt követte, egy gyorsjavítás, de az is el van barmolva rendesen. Az NVIDIA fórum bejegyzéseiből simán kiderül, hogy a DSR-el is problémák vannak. A fórumban a felhasználók hasolnó problémákkal küzdenek mint te. Tehát a hiba nem te készülékedben van.

Ha a legfrissebb drivert használod, ajánlott, hogy a DDU-val írtsd le jól.

Érintett driver széria 418.81, 418.91. A legutóbbi jól működő stabil driver a 417.71-es amely orvosolja az Experience hibáját, és valószínűleg a DSR-t egyaránt.
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868212 zeratul 2019. február. 16. 20:51
zeratul
Sziasztok!

Igazából a GeForce Experience-el lenne gondom, jobban mondva az hogy még tavaly egyszer csak úgy döntött hogy többé nem indul el és a DSR funkció is eltűnt a játékok alól. A héten volt időm és lelki erőm, hogy a Win10-et és mindent újra rakjak, így a GeForce Experience már működik, de DSR-t nem kaptam vissza. Igazából a monitor 2560x1440-es felbontása is nagyon szép, de már a 4K nagyon beszippantott és nem értem miért nem megy egy full reinstall után.
Ebben kérném a hozzá értőbbek segítségét.
#867996 Carmageddon4 2018. november. 22. 22:08
Carmageddon4
#867995 :: JackStillAlive (2018. november. 22. 21:10)
Tényleg nem lehet sokszor érteni, mit miért írsz... Semmi összefüggés. Procira írtam, i9-re, mert azt írtad korábban. Erre reagáltam. Adatlapodon 3-án 400W táp volt, most 500W-ot írsz. És nem, nem elég egy komoly Vega64 géphez az a nem túl acélos Smart.
Igen mert nem javítottam ki milyen tápot kell hozzá berakni?
Gamer gyerek:D
#867995 JackStillAlive 2018. november. 22. 21:10
JackStillAlive
#867993 :: Carmageddon4 (2018. november. 21. 15:24)
Nem fél millás hanem 200 körül van jelenleg, vega 64 174990-en áll ha gariból visszaveszik a 1050TI árát már csak 122900 ami már elég jó ár nem? Chiftec smart 500W-os tápom van a vega 64-re nem elég ez sem tudtommal.
Tényleg nem lehet sokszor érteni, mit miért írsz... Semmi összefüggés.
Procira írtam, i9-re, mert azt írtad korábban. Erre reagáltam. Adatlapodon 3-án 400W táp volt, most 500W-ot írsz. És nem, nem elég egy komoly Vega64 géphez az a nem túl acélos Smart.
Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia
#867993 Carmageddon4 2018. november. 21. 15:24
Carmageddon4
Nem fél millás hanem 200 körül van jelenleg, vega 64 174990-en áll ha gariból visszaveszik a 1050TI árát már csak 122900 ami már elég jó ár nem?
Chiftec smart 500W-os tápom van a vega 64-re nem elég ez sem tudtommal.
Gamer gyerek:D
#867991 szuh.aoe2 2018. november. 20. 21:12
szuh.aoe2
Sziasztok!

Úgy döntöttem, h a jelenlegi 6gb os Asus strix 1060 kártyámat lecserélem egy Asus strix 1080ti re. Az utolsó pár kártyám is Asus volt, szal gondoltam nem lövök mellé. Viszont Hardveraprón egy illlető olyat írt nekem, h a strix a 1080ti kártyák közül a legrosszabb, mert h túl vannak húzva és nagyon melegednek. Van erről valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!
#867930 JackStillAlive 2018. november. 03. 18:49
JackStillAlive
#867928 :: Carmageddon4 (2018. november. 03. 18:29)
Ahogy néztem még az i9 9900K is belemenne a lapba mert az is 1151-es. Most a vega 64 amit beraktam zuhan az ára. Jövőhónap közepéig mennyi lesz még a csökkenés?
Akkor már vettél tápot is? A 400W-os nem elég... Ez volt az adatlapodon.
i9-et hagyjuk, ugye nem akarsz fél millás procit a lapba rakni??? Amúgy coffee lake.
Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia
#867928 Carmageddon4 2018. november. 03. 18:29
Carmageddon4
#867926 :: JackStillAlive (2018. november. 03. 17:54)
A CPU jó, a monitor is, viszont ugye FHD. Táp biztos kell cserélni. Ezek ajánlottak 30-35k között, és sokáig elég lesz, főleg ha egyszer erősebb Intel vagy inkább Ryzen kerül a gépbe. Mindegyik moduláris, Gold, halk. FSP Hydro GE 650W SEASONIC Focus Plus 650 Gold 650W CORSAIR RM650x Series 650W SUPER-FLOWER Leadex II 650W Kiemelten ajánlott, viszont "csak" félmoduláris: BE QUIET! Straight Power 10 600W CM
Ahogy néztem még az i9 9900K is belemenne a lapba mert az is 1151-es. Most a vega 64 amit beraktam zuhan az ára. Jövőhónap közepéig mennyi lesz még a csökkenés?
Gamer gyerek:D
#867926 JackStillAlive 2018. november. 03. 17:54
JackStillAlive
#867907 :: Carmageddon4 (2018. október. 29. 19:45)
Az adatlapomon ott van a konfig. Monitorral együtt.
A CPU jó, a monitor is, viszont ugye FHD.
Táp biztos kell cserélni.
Ezek ajánlottak 30-35k között, és sokáig elég lesz, főleg ha egyszer erősebb Intel vagy inkább Ryzen kerül a gépbe. Mindegyik moduláris, Gold, halk.
FSP Hydro GE 650W
SEASONIC Focus Plus 650 Gold 650W
CORSAIR RM650x Series 650W
SUPER-FLOWER Leadex II 650W
Kiemelten ajánlott, viszont "csak" félmoduláris: BE QUIET! Straight Power 10 600W CM
Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia
#867907 Carmageddon4 2018. október. 29. 19:45
Carmageddon4
#867906 :: JackStillAlive (2018. október. 29. 16:34)
Az nagyon függ, hogy milyen CPU van mellette. (Ryzen, Intel melyik generáció) És még mi. Így csak tippelni lehet. De egy Gold 600W az alap. Seasonic, Be Quiet, EVGA.
Az adatlapomon ott van a konfig. Monitorral együtt.
Gamer gyerek:D
#867906 JackStillAlive 2018. október. 29. 16:34
JackStillAlive
#867900 :: Carmageddon4 (2018. október. 28. 12:11)
Milyen tápot ajánlasz hozzá?
Az nagyon függ, hogy milyen CPU van mellette. (Ryzen, Intel melyik generáció) És még mi. Így csak tippelni lehet. De egy Gold 600W az alap. Seasonic, Be Quiet, EVGA.
Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia
#867900 Carmageddon4 2018. október. 28. 12:11
Carmageddon4
#867899 :: JackStillAlive (2018. október. 28. 00:18)
Bőven sok FHD-ra. Ez egy Vega64 OC. Csak kell hozzá egy minőségi erős táp, mivel önmagában eszik 300W-ot terhelés alatt...
Milyen tápot ajánlasz hozzá?
Gamer gyerek:D
#867899 JackStillAlive 2018. október. 28. 00:18
JackStillAlive
#867886 :: Carmageddon4 (2018. október. 20. 14:13)
Jó vétel? Ez a kártya jó vétel?, full hd 144 herces freesinc monitorra.
Bőven sok FHD-ra. Ez egy Vega64 OC. Csak kell hozzá egy minőségi erős táp, mivel önmagában eszik 300W-ot terhelés alatt...
Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia
#867886 Carmageddon4 2018. október. 20. 14:13
Carmageddon4
Jó vétel?

Ez a kártya jó vétel?, full hd 144 herces freesinc monitorra.
Gamer gyerek:D