Highlander morzsákCsalódottak, mert nem Duncant fogjuk jövőre irányítani, hanem a klán másik tagját, Owen MacLeodot, akiről még nem tudni, hogy hány éves. Az azonban kiderült, hogy 77 karakterrel találkozunk majd, köztük, ahogy korábban Bagoly is írta, több ismerőssel a sorozatból és a filmekből (Methos szinte biztosan visszatér). Négy helyszín lesz, egy futurisztikus New York, Pompeji a pusztulás előtt, a középkori Japán szamurájokkal, és a skót felföld. Fegyverekből három lesz, a régi ismerős katana, egy kétkezes skót kard, illetve utóbbinak a dupla változata.

Highlander morzsákEllenfeleink lefejezésével több képességet is elsajátíthatunk, köztük feltámadást, a chi egyensúlyt (állóképességünket javítja), a tűzpengét, a szél dühét, a kőpáncélt (utóbbi három a fegyverekkel való ügyeskedésre van hatással), illetve a Forrást is lehet fókuszálni, hogy egy támadás erejét megnöveljük. Mozgásokból is széles repertoár áll majd rendelkezésre, például hegyet mászhatunk, létrát, kötelet használhatunk és még sok egyéb módszer lesz, hogy színesítsük a játékmenetet. A gyönyörű képi világot előállító motorról nincs sok információ (a neve talán Epic, ami illene is a játékhoz), de a képek szerintem magukért beszélnek.

A valamikor jövőre megjelenő játékról eddig ennyit sikerült kiderítenünk, ha újabb információkkal tudunk szolgálni vagy egy portréval Owenről (remélem, hogy nem szúrják el a karaktert), jelentkezünk.