• Ted Sarandos bejelentette, hogy a Netflixre készül a Nyerd meg az életed 2. évadja
  • Hwang Gond-hyuk elárulta, hogy Gi-hun próbálja majd megállítani a szerzezőket
  • Élő események, merchandise termékek is várhatók a jövőben

Az Élősködők Oscar-díja, a Vonat Busanba és a K-Pop világsikere, a Nyerd meg az életed (Squid Game) körüli fanatizmus és a Mindannyian halottak vagyunk friss nézettségi számai egyaránt a koreai kultúra térnyeréséről tanúskodnak. Az ázsiai ország jelenlegi legkeresettebb exportcikke Hwang Gond-hyuk rendszerkritikus, enyhén disztópikus jellegű thriller sorozata. Az alkotó már korábban nyilvánvalóvá tette, hogy a hatalmas rajongói nyomás hatására elkezdett dolgozni a második és a harmadik évadon, hivatalos bejelentés azonban egyelőre nem érkezett.

Szerencsére most már utóbbi sem várat magára, hiszen Ted Sarandos, a Netflix társigazgatója és tartalomért felelős vezetője bejelentette, hogy a szolgáltató égisze alatt készül a következő szezon. „A Nyerd meg az életed-univerzum csak most kezdődik” – nyilatkozta. Elmondta, hogy a Netflixnél komoly potenciált látnak még a sorozatban: élő események, játékok és merchandise termékek egyaránt színesítik a jövőben a produkció világát.

squidgameseason1episode100444416.jpg
(A kép forrása: Architectural Digest)

A Nyerd meg az életed története szerint arctalan szervezők hívnak meg több száz eladósodott személyt, hogy különböző feladványokban mérjék össze erejüket. Hamar kiderül azonban, hogy a hatalmas nyeremény megkaparintásáig halálos játékokon keresztül vezet az út. Hwang Gond-hyuk elmondása szerint a második felvonásban a játék győztese, Gi-hun igyekszik megállítani a verseny titkos szervezőit. Szerintetek érdemes folytatni a sorozatot? Ti milyen irányba vinnétek a történetet?