• Állítólag a Hogwarts Legacy-t is láthattuk volna a TGA 2021-en
  • Ám az utolsó pillanatban kivonták

Tavaly szeptemberben mutatkozott be a Hogwarts Legacy, ami a Harry Potter varázsvilágába fog elkalauzolni minket. Videót azonban azóta sem láttunk róla, aminek az oka a pletykák szerint nem más, mint az, hogy a Warner nagyon óvatosan bánik a játék marketingjével.

Ezt egy bizonyos Millie A-tól tudhattuk meg, aki szerint azért az óvatoskódás, mert a tavalyi leleplezés pont akkor történt, amikor J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek írója kisebb médiabotrányt kavart. Ez állítólag a játék marketingjére is kihatott. Emiatt a Warner most óvatoskodik, és ennek oka lehetett az, hogy nem volt ott a The Game Awardson. Ahonnét a Latest PS5 értesülései szerint az utolsó pillanatban rántották ki, és ennek helyére került a szintén a Warner égisze alatt készülő Wonder Woman.

Hogy mindez mennyire igaz, az kétséges. Legalábbis Millie A szavai azok. A Warner éppen a Harry Potter 20. évfordulóját ünnepli, erőteljes médiajelenléttel. Nemrég jelentettek be egy kifejezetten a filmekre fókuszáló műsort az HBO-ra, és hétfőn fogják bemutatni az áprilisban érkező Legendás állatok: Dumbledore titkai című film trailerét. Mindez nem azt mutatja, hogy a Warner óvatoskodna a Harry Potter franchise-zal, sőt pontosan most lett volna a tökéletes időzítés arra, hogy újra megmutassák a Hogwarts Legacy-t is.

hogwarts-legacy.jpg