• A Criterion készíti az új Need for Speed részt
  • Amit innentől kezdve gőzerővel fejlesztenek is majd
  • Ezzel együtt pedig leállnak a Need for Speed Heat frissítésével

A Need for Speed széria eddig is kalandos útja idén februárban újabb fordulóponthoz érkezett. Az EA az egész kellemesen sikerült Need for Speed Heat után bejelentette, hogy innentől kezdve nem a Ghost Games, hanem a Criterion viszi majd tovább a sorozatot. A stúdió pedig a jelek szerint hamarosan neki is áll teljes gőzerővel fejleszteni a következő epizódot.

Ezt a Criterion menedzsere, Matt Webster, árulta el egy, a stúdió honlapján feltűnt blogbejegyzésben. Itt Webster egyrészt leírja, hogy holnap érkezik a Need for Speed Heathez a platformok közti játék lehetősége, másrészt pedig azt is elárulja, hogy ez lesz az utolsó frissítés, amit kiadnak a tavalyi játékhoz. Webster szerint erre azért van szükség, ugyanis innentől kezdve minden energiájukat az új Need for Speed epizód fejlesztésének fogják szentelni.

További jó hír lehet, hogy a Need for Speed Heat június 16-tól bekerül az EA Access kínálatába, valamint később a Steamen is fel fog majd tűnni a 2016-os Need for Speed és a Need for Speed Rivals társaságában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!