Háborús játékokból egyszerűen sosem elég, legyen szó akár a második világháborút, akár a modern kori, esetleg a futurisztikus hadviselést megjelenítő címekről, ezt pedig a THQ is felismerte, ugyanis ma bejelentette a Homefront című új játékát, ami a távoli jövő Amerikájában fog játszódni, tehát egy fiktív, de annál izgalmasabb történetet kapunk. A sztorit ugyanis az Apokalipszis most és a Vörös hajnal írója, John Milius vetette papírra!

Milius elképzelése szerint 2027-ben Amerika gazdasága teljes mértékben összeomlott, sőt az Észak-Koreaiak megtámadták az országot, ám a bátor hazafiak egy ellenállást szervezetek American Civilian Resistance (ACR) néven, hogy kiűzzék a megszállókat. A Kaos Studios által fejlesztett FPS-ben pedig ezen „szervezet” tagjaként veszünk majd részt a harcokban, amik bevásárlóközpontokban, stadionokban és sétálóutcákban, egyszóval urbánus környezetben fognak zajlani, de lehetőség nyílik majd repülőgépek és harckocsik vezetésére is. A mozifilmszerű élménnyel kecsegtető szólista mód kivégzése után pedig nekieshetünk a robusztus multiplayer szekciónak, ami remélhetőleg jó pár óra szórakozást fog nyújtani.

A Homefront PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra fog megjelenni egy egyelőre ismeretlen időpontban, de ha minden igaz, a jövő heti E3-on ez és még jó pár szaftos információ is ki fog derülni.