• Október 14-én debütál a Dűne
  • A zenét Hans Zimmer jegyzi, a rendező Denis Villeneuve (ÉrkezésSzárnyas fejvadász 2049)
  • Főszerepben Timothée Chalamet, Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa, Javier Bardem, Josh Brolin és Stellan Skarsgård

Közel egy éve láthattuk az első képsorokat az új Dűnéből, hogy aztán a járvány hónapjai alatt háttérbe kerüljön a produkció. Most viszont vége az ínséges időknek. Tegnap előtt nyolc karakterposzter érkezett, rajta a Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Oscar Isaac, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård és – a saját kép nélkül maradt – Dave Bautista alkotta szereplőgárda tagjaival. Ma pedig a Warner Bros. három perces előzetessel örvendezteti meg a rajongókat, amit alább láthattok.

Denis Villeneuve (ÉrkezésSzárnyas fejvadász 2049) rendező szerencsére tántoríthatatlanul ragaszkodott a mozibemutatóhoz, amit végül október 14-re tűztek ki. A Frank Herbert ikonikus sci-fi regényét Hans Zimmer zenei kíséretével adaptáló film története szerint a tehetséges és fiatal Atreides az univerzum legveszélyesebb bolygójára utaznik, hogy családja és népe biztonsága érdekében megszerezzen egy kivételes erőt hordozó fűszert. Ti várjátok már a premiert?

dune-uj-kep-01.jpg(A kép forrása: Lost in Film)