• Október 14-én debütál a Dűne
  • A filmzenét Hans Zimmer írja, a rendező Denis Villeneuve (ÉrkezésSzárnyas fejvadász 2049)
  • Főszerepben Timothée Chalamet, Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa, Javier Bardem, Josh Brolin és Stellan Skarsgård

Több mint egy éve láthattuk az új Dűne első jelenetképeit, aztán a koronavírus elérte a mozibemutatóhoz tántoríthatatlanul ragaszkodó Denis Villeneuve (ÉrkezésSzárnyas fejvadász 2049) rendezését is. A jelenlegi tervek szerint október 14-én kerül vászonra a Frank Herbert ikonikus sci-fi regényét adaptáló film, amihez a Deadline jóvoltából érkezett néhány karakterposzter is.

A frissen kiadott képeken a Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Oscar Isaac, Javier Bardem, Josh Brolin és Stellan Skarsgård alakította főszereplőket láthatjátok  Dave Bautista sajnos nem kapott külön posztert. Ti várjátok már az 1984-es opuszt az előbbi színészgárdával és Hans Zimmer zenéjével feledtetni igyekvő sci-fi premierjét?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A film főhőse a tehetséges Atreides, akinek az univerzum legveszélyesebb bolygójára kell utaznia, hogy megvédhesse családját és népét. Egy kivételes erőt hordozó fűszerért folyik a harc, amiben csak a legbátrabbak győzedelmeskedhetnek.

mv5bm2jmzwmxzjatzjk2my00mzuwltljotmtn2iyngy3zdfjytuwxkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndcv1-1.jpg
(A kép forrása: IMDB)