• Barbara Broccoli producer szerint legkorábban két év múlva kezdődhet az új Bond film forgatása
  • Jelenleg nem zajlik casting, először ki kell találniuk, milyen Bondot szeretnének
  • Valószínűleg visszatér M és Moneypenny szerepében Ralph Fiennes és Naomie Harris

Daniel Craig a Nincs idő meghalni után nagy űrt hagy maga mögött a James Bond világában. Jóllehet végül „csak” a harmadik legfoglalkoztatottabb Bond színész lett – Sean Connery és Roger Moore is több mint ötször tűnt fel a 007-es szerepében –, a szériát felügyelő Barbara Broccoli egyelőre szeretne kis szünetet tartani, míg megtalálják a királynő új ügynökét. Rengeteg találgatás látott napvilágot, a producer azonban a sajtó érdeklődésére leszögezte, hogy még legalább két évet kell várni a következő epizód forgatásáig.

„Senki sincs versenyben [a szerepért]. Azon gondolkodunk, hova akarunk eljutni a karakterrel, ezeket beszéljük át. Nincs forgatókönyv és nem is tudunk előállni vele, amíg nem döntöttük el, hogyan közelítjük meg az új filmet, mert ez tényleg Bond [alakjának] újraalkotása. Újragondoljuk, ki is ő, és ez időt vesz igénybe. Úgy gondolom, hogy a forgatás legkorábban két év múlva kezdődhet” – írta le részletesen a jelenlegi munkálatokat. Korábban azért néhány kritériumot lefektettek az új karakter személyiségét illetően.

barbara-broccoli-and-michael-g-wilson-james-bond-007.jpg
(Barbara Broccoli és Michael G. Wilson. A kép forrása: Variety)

A Deadline a BFI zártkörű rendezvényén kapta mikrofonvégre az alkotókat, köztük az M-et megformáló Ralph Fiennes-t. A brit színész méltatta a producereket, Broccolit és Michael G. Wilsont, majd azzal viccelődött, hogy ha már megölték Bondot, találjanak egy újat, akit a Moneypenny-t megformáló Naomie Harris oldalán kiképezhet. Ti kit látnátok szívesen a 007-es szerepében? Írjátok meg kommentben!