• Az Overwatch-ra kerestek rá a legtöbben a játékok közül idén a Pornhubon
  • A legnépszerűbb karakter Zelda volt

Már megszoktuk, hogy a Pornhub időről időre közzéteszi az aktuális keresési trendeket, idén például a Fortnite leállása és a Borderlads 3 megjelenése is komoly extra forgalmat váltott ki. Na de milyen volt az év összességében nézve? Most ez is kiderült.

A játékok közül sokáig az Overwatch vitte a prímet, egészen a tavalyi évig, amikor is a Fortnite megelőzte a Blizzard játékát. Idén azonban már visszaállt a rend, hiszen újból az Overwatch-ra kerestek rá a legtöbben, 8 százalékos növekedést produkálva, míg a Fortnite 17 százalékot gyengülve csak a második lett. A top ötben ott van még a Pokémon, a Minecraft, illetve egy újonc is az Apex Legends személyében.

5-pornhub-insights-2019-year-review-video-games.png

A karakterek közül idén Zelda került az élre, miután több mint a duplájára nőttek a vele kapcsolatos keresések, ezzel pedig sikeresen megelőzte Lara Croftot. Az Overwatch "legkeresettebb" hőse, D.Va a harmadik lett a rangsorban. 

5-pornhub-insights-2019-year-review-video-game-characters.png

Azok közül, akik valamelyik konzolról látogatták az oldalt 51.5% százalék PlayStationről érkezett, míg az Xbox a látogatások egyharmadához köthető. A különbség azonban csökkent a két platform között idén, a PS Vita pedig meglepően nagy növekedést produkált.

4-pornhub-insights-2019-year-review-game-console-traffic.png

Aki még több statisztikára kíváncsi általánosságban, nem csak videojáték témában, az itt találja a Pornhub éves jelentését - nyugalom, teljesen munkabarát tartalom!