• December 17-én debütál a Vaják 2. évadja a Netflixen
  • Az új szezonban feltűnik Vezemír és más vajákok is
  • További sorozatok készülnek az univerzumban

Nemrég kiderült, hogy akár hét évadosra is nyúlhat a Netflix élőszereplős Vaják sorozata, egyelőre azonban a második szezon közelgő premierjét várjuk. A folytatásban visszatér Ríviai Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) és Vengenbergi Yennefer (Anya Chalotra), de megismerkedünk új karakterekkel is. Feltűnik Vezemír, az elátkozott tolvajkirály, Nivellen, illetve megelevenednek olyan történetek, mint például az Egy csepp igazság.

Szinkronizált trailere és karakterelőzetesei után most érkezett egy rövid magyar nyelvű összefoglaló is a nyitóévad eseményeiről, hogy december 17-én felkészülten vághassunk bele a következő nyolc epizódba. Ti várjátok már?

A játék rajongói elégedettek lehetnek a Netflix tervei láttán. A szolgáltató már berendelte a harmadik szezont, illetve más sorozatokat is tervez az univerzumban. A farkas rémálma nyári sikerén felbuzdulva újabb animációs produkció készül, már folynak egy gyerekeket és családokat megcélzó széria munkálatai, valamint hamarosan láthatjuk a Blood Origin című előzménytörténetet.

aaaabxg51he-1qornsnu2kdkaqfl8k29htdk1-glycyzifnnul3vwammy2xvd5ybiowr2rfnegv4whwvoovnvmnmwnvfufiq.jpg
(A kép forrása: Netflix)