A Hades 2020. szeptemberében jött, látott, és mindenkit meggyőzött: a játékot jelenleg közel 230 ezren értékelték Nagyon pozitívra a Steamen, a többi platformról nem is beszélve. Így aztán nem is volt kérdés, hogy érkezik a Hades 2, amit még 2022-ben jelentettek be, azóta viszont nem sokat hallottunk róla azon kívül, hogy lesz korai hozzáférés, és az első rész ismerete nélkül is élvezhető lesz.

Most viszont a fejlesztő Supergiant Games bejelentette a Hades 2 zárt technikai tesztet, sőt több órányi játékmenetet is mutattak nekünk:

Aki kedvet kapott a játékhoz, nincs más dolga, mint ellátogatni a Hades 2 Steam adatlapjára, és a "Csatlakozás ehhez: Hades II Playtest" résznél rákattintania a "Hozzáférés kérése" gombra, aztán már csak izgulni kell, ránk írnak-e e-mailben. A fejlesztők egyszerű elveket követnek: meghívni néhány játékost, kijavítani a hibákat amikbe belefutnak, aztán még több játékost meghívni, és így tovább. A technikai teszt pontos idejét úgy határozták meg, hogy több mint 1 hét, de kevesebb mint 1 hónap lesz, pontos időablakot viszont nem adtak meg. Sok sikert!