• Már látható A nagy pénzrablás fináléjának első fele, december 3-án érkezik a második öt epizód
  • A Netflix werkfilmet készített a produkció készítéséről
  • Aminek befutott magyar szinkronos előzetese

A nagy pénzrablás (Money Heist), az Elit és a Sötétség nem pusztán népszerű sorozatok, hanem sikereikkel egy sor európai produkció előtt nyitották meg az utat a Netflixen. Álex Pina heist szériája ráadásul a szolgáltató történetének legsikeresebb nem angol nyelvű alkotása. A negyedik évad 65 millió nézőt vonzott, a mindent lezáró ötödik szezon nyitánya pedig péntek óta látható. A streaming platform most közel egy órás különkiadású werkfilmmel jelentkezik, amiben az alkotók segítségével bemutatják, hogyan készült a spanyol sorozat.

money-heist-season-5.jpg
(A kép forrása: Collider)

Már elérhető a finálé első öt epizódja (december 3-án érkezik a záróévad második fele). A cselekménybe akkor kapcsolódunk be, amikor a banda már több mint 100 órája tartózkodik a Jegybank épületében és a Professzort veszély fenyegeti. Közben megjelenik a hadsereg is, ám a megadás szóba sem jöhet.

Valószínűleg nem kell teljesen elfelejtenünk A nagy pénzrablást, Álex Pina ugyanis már belengette, hogy érkezhetnek a széria egyes karaktereire fókuszáló spin-offok. Aki pedig hasonló stílusú gengszter történetre vágyik, nemrég debütált a spanyol alkotó másik sorozata, a Túl a vörös kanapén második évadja.