• SuperLouis64 extrém modot készített a Dark Souls 3-hoz
  • A Ring Fit Adventure egyedi kontrollerével irányítja

Ha extrém végigjátszások, akkor a Dark Souls az elsők között kell, hogy eszünkbe jusson, és nem csak a nehézsége miatt - gondoljunk csak azokra az elvetemültekre, akik gitárral estek neki a FromSoftware akció-RPG-jének (méghozzá sikerrel). Most pedig újabb játékos bukkant fel, SuperLouis64, aki úgy döntött, hogy félredobja a hagyományos kontrollert - méghozzá a Nintendo fitneszjátéka, a Ring Fit Adventure egyedi irányítójának kedvéért.

Az irányítás elképesztően vicces - amellett, hogy igen komoly állóképességi próba is. A karakterünk ugyanis kizárólag akkor mozog, ha mi is kocogunk, míg támadni a gyűrű alakú irányító összenyomásával, gyógyítani pedig guggolással lehet. Hogy miként néz ki ez a gyakorlatban, azt az alábbi montázs mutatja be.

SuperLouis64 láthatóan jókora fizikai kihívásba ugrott fejest - kíváncsian várjuk, hogy képes lesz-e teljesíteni így az egész játékot.

A Ring Fit Adventure kapcsán egyébként korábban is voltak már extrém próbálkozások: a speedrun-menetek konkrétan a fizikai állóképesség határát feszegetik.

Támogasd te is a PC Gurut!

ime-a-bizonyitek-hogy-a-dark-souls-testedzesnek-is-kivalo.jpg