A Turbine Entertainment csapata újabb két videóval jelentkezett az idén, kizárólag PC-re megjelenő Infinite Crisisból. A játék az első olyan MOBA, melyben a DC Comics különböző hősei esnek egymásnak, ám nem csak az alapuniverzum karakterei, hanem az alternatív világok hősei és gonosztevői is. 

Az első videóban a klasszikus Jokerrel ismerkedhetünk meg, aki törékeny, de hasznos tagja lehet a csapatunknak. Támadásait távolról képes bevinni, s akiket ezek eltalálnak, azok lelassulnak vagy éppen ideiglenesen megbénulnak, arról nem is beszélve, hogy bizonyos képességeinek hatása elhúzódik, jóval az elsütés után is kifejtve a sebzést.

A másik ma bemutatásra kerülő karakter szintén a képregények alapuniverzumából érkezik. Ő Flash, aki természetesen sebességét használva érvényesül a csatatéren, gyorsan eljutva egyik pontról a másikra, s mikor az ellenségével találja szemben magát, villámgyors támadásokat tud bevinni. A sebessége és egész területegységekre kiterjedő támadása miatt változatos szerepeket tud betölteni egy-egy mérkőzésben.

Infinite Crisis -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: nem ismert.