A minap futott be a Shattered Alliences harmadik felvonása, ami Superman és Batman után Supergirlre koncentrál, ám mivel Kara Zor-El az unokatestvére a Földön Supermanként (vagy Clark Kentként) ismert Kal-El, így ő sem marad ki a videóból – na meg azért sem, mert az Injustice 2 egyik „főgonosza” maga Superman.

Természetesen a játék világában, ahol bizonyos hősök túlkapásait már nehezen tolerálja a nép és a többi hős, s a határ elmosódott jó és rossz között, a családi viszály is megjelenik a két kryptoni között. Merthogy Kara nem igazán ért egyet Kal nézeteivel. Ráadásul a családi perpatvarba még Marvel kapitány ősellensége, Black Adam is beszáll, piramisokat robbangatva.

Supergirlről érdemes tudni, hogy először 1959-ben jelent meg az Action Comics 252. számában (ebben a szériában debütált Superman 1938-ban), közvetlen azután, hogy az elődjét, az 1958-as Superman 123. számában felbukkant Super-Girlt (akit Jimmy Olsen egy mágikus totemmel hívott életre) pozitívan fogadták a rajongók. Megalkotója Al Plastino és Otto Binder. Érdekesség, hogy az 1985-ös Crisis on Infinite Earths-ben Supergirl meghalt, és létezését kitörölték a DC univerzumból. Utána olyanok vették fel a Supergirl nevet, mint a bukott angyal Linda Danvers, a Matrix nevű mestersége létforma és Cir-El, aki Superman és Lois Lane lányának adta ki magát.

Kara Zor-El tizenkilenc évvel a halála után, 2004-ben tért vissza a kontinuitásba a Superman/Batman című képregény sorozatban, Dan DiDiónak, Eddie Berganzának és Jeph Loebnak hála. Azóta vígan éli életét, még saját, önálló tévésorozata is van.