Nem aprózza el a Warner és a NetherRealm az Injustice 2 karakter felhozatalát. A szuperhősöket egymás ellen fordító programhoz a készítők eddig 27 figurát mutattak be, de a játék május 19-ei megjelenésekor összesen 38 DC hős vagy gonosz közül választhatunk. A 28. karaktert stílszerűen április 28-án leplezik le, de addig pedig itt van egy rövidke gameplay trailer, amiben Poison Ivy-t ismerhetjük meg jobban.

Dr. Pamela Lillian Isley 1966 júniusában látta meg a képregényes napvilágot a Batman 181. számában. Megalkotói Robert Kanigher és Sheldon Moldoff voltak. Anti-hősnőnk általában mérgeket használ ellenfelei ellen, így főleg Batman ellen, illetve képes a növényeket manipulálni. Eme tulajdonságait az Injustice 2-ben is kihasználhatjuk, ahogy az kiderül az alanti videóból, amiben Bane-t, Robint és Catwomant gyepálja.

A magyar keresztségben Méregcsókként ismert hölgyemény növénybuzogánnyal, kicsit, megidézhető gizgaz szörnnyel és emberevő növényekkel ütheti agyon ellenfeleit. Ezek mellett csókja mámorító, csapdái komoly lábfájást okozhatnak, és virágai ott csaphatnak le, ahol a legkevésbé várnánk.