• 2022 elején kezdődhet a Vaják 3. évadjának forgatása
  • Már elérhető a 2. szezon a Netflixen
  • Karakterbemutató videók érkeztek

Talán még mindig nem került népszerűsége csúcsára a Vaják (The Witcher), pedig a frissen debütált második évad apropóján rengetegen nézték újra a nyitószezont is. A hírek szerint már a következő évadot tervezik a Netflixnél, amit további három felvonás követhet majd. A szolgáltató ennek megfelelően minél szélesebb közönséget igyekszik bevonni a Vaják univerzumba, és bevezető videókkal próbálja megkönnyíteni a játékot és a regényeket kevéssé ismerők számára a csatlakozást.

Miután bemutattták a tündéket, a törpöket, a vajákokat és a mágusokat, láthattuk Ciri átváltozását, az újonnan feltűnő Vesemir kapott egy karakterelőzetest, illetve közzétették a Nivellen átalakulását taglaló jelenetet. Utóbbiakat láthatjátok az alábbiakban.

Jó hír a rajongóknak, hogy A farkas rémálmát újabb animációs sorozat követi majd, tervez a Netflix egy családoknak szóló produkciót is, ám mindenekelőtt A vér eredete (Blood Origin) című előzményszéria lát napvilágot, ami már egy feliratos előzetessel büszkélkedhet.

witcher-sadf.png(A kép forrása: The Switzerland Times)