A Blizzard a tavalyi BlizzConon jelentette be a World of Warfcraft következő kiegészítőjét, mely a Battle for Azeroth címre hallgat, Chris pedig egy 4 oldalas előzetesben mesélt el róla mindent, amit tudni lehetett, méghozzá a 2017/12-es Guruban -- a megjelenésig azonban még van idő, így felhívnánk a figyelmet, hogy még január 15-én elérhetővé vált a kurrens World of Warcraft: Legion 7.3.5-ös foltja, mely nem titkoltan az új expanzióra hivatott felkészíteni a programot.

A folt számtalan érdekes funkciót tartogat (kasztváltoztatások, új questek, játékegyensúlyra törekvő apróságok, friss tárgyak), ezeket napestig lehetne sorolni, akit érdekel, a hivatalos patch notes elolvasását javaslom. Akik viszont hozzám hasonlóan vizuálisabb típusúak és szeretik látni, mi minden változott, nézzék meg Chris alábbi, négy óránál is hosszabb videóját, amiben a 7.3.5. összes fontos funkciójáról beszámol.

És ha már Legion: a PC Gurunál sokat foglalkoztunk a WoW még most is aktuális kiegészítőjével, nemcsak cikkek, de videók formájában is. Álljon itt egy kis összeállítás mindazoknak, akik ilyen-olyan okból kifolyólag lemaradtak a Guru (és elsősorban Chris) WoW-os sorozatáról -- főleg mert a hatrészes oktatómód-sorozat a kezdetektől a végjátékig ("end game") magyarázza el mindazt, amit tudni érdemes a WoW évtizedes múltra visszatekintő, folyamatosan változó világáról!

És ha még mindig nincs elegetek a WoW-ból, akkor van egy jó hírünk: a PC Guru Facebook-oldalán épp egy nyereményjáték fut, amellyel három szerencsés egy Magnew Kft. (a játék itthoni hivatalos forgalmazója) által felajánlott WoW: Legion csomagot nyerhettek! A pakkok tartalma meglehetősen impozáns:

  • World of Warcraft: Legion Collector's Edition
  • WoW Legion póló (M-es)
  • Pattogó, világító WoW gumilabda (gyűjtői kis extra)

Ahhoz, hogy tiétek legyen az egyik pakk, nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a PC Guru Facebook-oldalára, nyomni rá egy Like-ot, majd a nyereményjáték posztját is lájkolni, illetve kommentben megosztani velünk, melyik volt életetek legmeghatározóbb Warcraft-élménye. Eztán már nincs más dolgotok, mint várni a március 2-i sorsolást, ahol is három szerencsés a fent említett pakk tulajdonosává válik.

Mindenkinek egy kalappal, találkozunk Azeroth-ban!