• Már zajlik a Dűne 2 előforgatása Budapesten, kép készült Florence Pugh Irulan hercegnőjéről 
  • Újonnan csatlakozott a stábhoz Christopher Walken, Léa Seydoux és Austin Butler is
  • Az első részről írt kritikánkat itt olvashatjátok

Az észak-olaszországi Altivole misztikus temetője után Budapestre költözött a Dűne stábja. Jason Momoa és Oscar Isaac karaktere ugyan elhalálozott a nyitányban, négy új színészcsillaggal bővül a produkció, akiket a hivatalosan csütörtökön kezdődő forgatás idején láthatunk majd a fővárosban (jelenleg még csak az előforgatás zajlik).

Florence Pugh jelmezben

Az új szereplők közül 

Utóbbiról érkezett is már egy meglehetősen suta forgatási fotó. A hercegnő, Paul Atreides jövendőbli menyasszonyának fáytolos megjelenéséről mindenesetre képet kaphatunk az életlen felvétel alapján is.

A film története

A 2023. november 17-én bemutatni tervezett opuszban Denis Villeneuve rendező elmondása szerint nagyobb figyelmet kap a Harkonnen-ház, különösen a démoni Vladimir báró, illetve a főhős. A direktor az első résztől eltérő, igazi mozis élményt ígér, aminek során láthatjuk a fiatal Atreides útkeresését, amint felfedezi a fremen kultúrát.

1646773968lactrice-du-mcu-florence-pugh-en-discussion-pour-rejoindre-lactrice.jpg
(A kép forrása: LBE News)

Természetesen visszatérnek a korábbi főszereplők, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, az antagonisták oldalán Stellan Skarsgård, illetve a fremenek képviseletében Javier Bardem és Zendaya. Nektek hogy tetszett az első epizód és mit vártok a foyltatástól? Írjátok meg kommentben!